2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خوشم نمیاد همش با قصد و غرض و تیکه حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 38 پست

اهنگ بذار تو خونه و صداشم بلند کن البته نه اونقدر بلند
اگه اعتراض کرد برو تو اشپزخونه با گوشیت اهنگ بذار یا اصلا هندزفری بزن
هرچیم گفت با یه لبخند ریز سرتو تکون بده به نشانه تایید ولی اصلا توجه نکن چی میگه 😁

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا انگار داری مادرشوهرم تعریف میکنی منم مث تو اصلا حتی نگاش نمیکنم وقتی اینجور حرف میزنه اصلا انگ ...

روند و سیاست ثابت همشونه قبلا همین بردارشوهرم یه پیاز هم براش نمیخرید یبار ما مرغ و نون و میوه خریدیم از همون موقع با همین تعریفا داره روز به روز کاری میکنه بیشتر براش خرج کنن حالا هی تعریف میده برام خونه تمیز میکنه و ال میکنه و بل میکنه که منم برم سواری دادن به من و اخههه

من انتظار ندارم اونطور باشه اما خسته شدم از این همه بدجنسیش اخه نمیدونی بخدا جلو من یبار به پسر مجرد ...

بی ادب بی ادبه

فرقی براش نداره جلوی کی چیو میگه و کی هست که کوچک میشه

به خودت نگیر به خودش و پسرش برمیگرده اون حرف

نهایت وقتی خیلی حرف میزنه گاهی خمیازه بکش بفهمه چقدر حوصله سر بر هست

محل نده. همشون همینن و اینجوری خودشونو از چشم می ندازن و بعد که ما سرد شدیم همش میگن مگه ما کاری کردیم ؟

مادرشوهر منم چند بار گفت جاریت قبل اینکه تو بیای همش اینجا بود همه کارامو میکرد الان نمیکنه.منم گفتم لابد میگه عروس کوچیکه کاری نمیکنه چرا من همش بکنم؟ اونم گفت آره دقیقا همینه.😁

بی ادب بی ادبهفرقی براش نداره جلوی کی چیو میگه و کی هست که کوچک میشهبه خودت نگیر به خودش و پسرش برمی ...

چ میدونم والا جاو عروس بزرگه اونقدر زرنگ و با ادبه و عاقل جلو من اینجوریه منم دفعه قبلی ن خندیدم ن چیزی پاشدم رفتم تو حیاط خیلی بدم اومد 

روند و سیاست ثابت همشونه قبلا همین بردارشوهرم یه پیاز هم براش نمیخرید یبار ما مرغ و نون و میوه خریدی ...

اصلا وقتی دیدی این حرفا رو میزنه یا سرت تو گوشی باشه محل نده یا پاشو ب بهونه ای حالا یا دوش بگیر یا دور ور غذا باش من ک اینکار میکنم هرچی هم بگه یک جمله بش نمیگم آره یا ن خسته میشه ساکت میشه 

دوری و دوستی از کنارشون برید 

من شوهرم متنفرهههه کنار یکی از خانواده ها خونمون باشه از بس دخالت میکنن ما ازشون فرار کردیم یه شهر دیگه الیته بخاطر کارشم هست 🤪

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️