2777
2789
عنوان

بچه ها چرا بعد طلاق شوهر پشیمون میشه از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 55 پست
ایناهمش خصوصیات شوهرمنه خیانتکارای عوضی رفتاراشون هم عین همه

مردایی که اختلال شخصیت دارن شبیه هم هستند دیگه اینارو بذاری سره کوچه هیچ زنی طولانی مدت برشون نمیداره یمدت بگذره زنه میفهمه مریضن نمیمونن فراررررر میکنن 

دقیقا موافقم با حرفات.طوری وانمود کرد ک خونوادشم گفتن تو شکاکی الکی تهمت میزنی ..من و ب پول میفروشه ...

منکه افسردگی شدیدگرفتم هرباراین چیزارومیبینم توی برزخم ازطرفی مطمعن نیستم چیزی که مطمعنم کنه دلم قرص بشه اشتباه نمیکنم ازطرفی حس بدی بهش دارم حسم بهم دروغ نمیگه الان حالم اینقدرخرابه که نا ندارم پاشم ارزوی مرگ میکنم واین چرخه هی تکرارمیشه این نیست که هیچی نبینم و راحت وشاد زندگی کنم بخداقسم که این مرد حس زندگی وزنده بودن رودرمن کشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمای درست میگن اشتباه کردم یا هیچی نمیگن این برعکس میگه زنم بده زنم مریضه زنم شکاکه ببین پشتش به اش ...

بخدا همینه ک میگی از بس گفته زنم شکاکه من براش کم نذوشتم اونام باور کردن ..میگن زنت شکاکه وفلان...

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
ن نمیتونم برگردم فقط نمی‌دونم چطور کنار بیام .دختر بزرگم براش مهم نیست اما کوچیکه سختشه

بهرحال با طلاق نسبت تو و اون از بین میره. ولی تا اخر عمر پدر یا مادر بچه ها می مونید .. از پدرشون دورشون نکن . شاید شوهر خوبی نبوده وای پدرخوبی باشه. پدر پشت گرمی هم برا بچه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اره بخدا دقیقا همین حرفا رو میزنه

دقیقا همینو میگن 

میگن اشتباه میکنی ،اونجوری که فک میکردی نیس.اون پیام میداده.میخوان زندگیمونو بهم بزنن.تو انقد شک داری بمن و تهمت میزنی منم میگم بزار این کارک بکنم حداقل نسوزم.بخاطره رفتاره توعه.تو خودتو با اونا مقایسه نکن.اشتباه کردم.ایندفه برگرد.ما تا اینجا باهم زندگی کردیم.فکر بچه ها رو کردی ؟

همشون همینو میگن عزیزم.چه شوهر باشه چه دوست باشه 

بخدا منم ازش میترسم ازبس دروغگو وشیاده ..طوری وانمود کرده ک من دروغ میگم نه اون

هرجا بخودت شک کردی بدون اون کارشو خوب انجام داده تبریک میگم تونسته داغونت کنه روانتو نابود کنه

ادمای درست میگن اشتباه کردم یا هیچی نمیگن این برعکس میگه زنم بده زنم مریضه زنم شکاکه ببین پشتش به اش ...

هرچی تو زندگیمون این مدت بوده ب خواهراش گفته ..کلا تو این خونواده خیلی دنبال حرفه..مرداشون خاله زنک ودنبال حرف درآوردن هستن

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
ایناهمش خصوصیات شوهرمنه خیانتکارای عوضی رفتاراشون هم عین همه

بچه نداری 

فکر نکن با طلاق هم همه چی گل و بلبل میشه.در نظر داشته باش یکم بعدش شاید خودتم پشیمون بشی.یه حسه عادیه.ولی منطقی تصمیم بگیر.پشتوانه ی مالی حتما داشته باش.تا مدتی پس انداز داشته باش.امادگیه جنگ و دعوا داشته باش

منتظر باش هی ازت بپرسن چی بوده و چیشده 

با چشم باز برو جلو 

گفتم که فقط خیانتش نیست ده تا اخلاق بد دیگه ام داره ،منکه اسی نمیشناسمت بخوام الکی یچیزی بگم دیدم از ...

همشون پشتش بودن میگفتن بچه ما اهل این کارا نیست

خانما همون لحظه می‌فهمن چه اتفاقی افتاده گریه هاشونو میکنن ولی آقایون بعد گذشت چند هفته یا چند ماه م ...

منم حالم خوب نیست دوستم 😥بااینکه اینقدر عذاب کشیدم احساس پشیمونی دارم بیشتر بخاطر بچه هام

منکه افسردگی شدیدگرفتم هرباراین چیزارومیبینم توی برزخم ازطرفی مطمعن نیستم چیزی که مطمعنم کنه دلم قرص ...

دقیقا تا وقتی خوابی آرامش داری بمحض بیدار شدن همه چی هی برات تکرار میشه هی حس بد میاد سراغت ..از تو نابود میشی من بچه دارم خدا وکیلی تو این ی هفته فقط موقع خواب عذاب نمی‌کشم بمحض اینکه چشام باز می کنم یادم میاد آرزوی مرگ می کنم

دقیقا همینو میگن میگن اشتباه میکنی ،اونجوری که فک میکردی نیس.اون پیام میداده.میخوان زندگیمونو بهم بز ...

اینارم میگن:تو ازلحاظ جنسی بهم توجه نمیکردی درصورتیکه خودشون سمت زنشون نمیان تودوستم نداشتی بارها تودعواگفتی درصورتیکه خودشونم گفتن میگن توبارهاگفتی میرم درصورتیکه خودشون هربارادمو به ته خط رسوندن میگن یه تارموتو باکسی عوض نمیکنم تو توهم داری اون همکارم بوده یه لحظه گوشیموگرفته به کسی زنگ زده من نزدم بخدا توروبادنیا عوض نمیکنم اگه توبری خودکشی میکنم و...

منکه افسردگی شدیدگرفتم هرباراین چیزارومیبینم توی برزخم ازطرفی مطمعن نیستم چیزی که مطمعنم کنه دلم قرص ...

منم همین حسای تو را داشتم بااینکه حسم اشتباه نمی‌کرد بازم عذاب می کشیدم فکر میکردم شاید من دارم اشتباه میبینم هربار میخواستم اعتماد کنم ی چیزی اتفاق می افتاد نمیشد 

دقیقا تا وقتی خوابی آرامش داری بمحض بیدار شدن همه چی هی برات تکرار میشه هی حس بد میاد سراغت ..از تو ...

من هروزی بیدارمیشم میگم دیروزاین اتفاق بدافتادو...به بچه هانگاه میکنم اوناهم دارن عذاب میکشن بروزنمیدن بعدها نشون میده اینم عذابم نیده اصلا تمام زندگیم وروزهایی که بهترین روزهای عمرادمه وبایدهمراه پیشرفت فکری شخصیتی مالیت باشه داری پس رفت میکنی خودتو بی ارزش میدونی که داری برای همچین ادمی عمرت رو جوونیت زیباییت سلامتیت رومیزاری برای کسی که تمام کارهات روهم مثل خونه داری بچه داری بی ارزش میدونه