2777
2789
عنوان

معجزه میخوای

110 بازدید | 21 پست

تاحالا نماز جعفر طیار خوندید؟

وای که من اینو خجالت میکشم به کسی معرفی کنم

چون نگران بودم آشناها بگن تو نماز های روزانه ات و نمیخونی بعد این نماز ؟

یا بگن تو حجاب بگیر یا اصن بهت نمیاد بعد این نماز سنگین ؟

که اصلا سنگین نبود خدایی که راحت ترین بود

هر نذری دارید

که سنگینه

که دنبال معجزه ایید

واقعا توصیه میکنم

قلبا توصیه میکنم

یجوری عاشقش بشید که خودتون ولش نکنید

راستی من اولش دنبال نذر نبودم که این نماز و خوندم

میگفتم من بنده گناه کاری ام خدا دوسم نداره

میخواستم استغفار کنم که بعد کلی گشتن با این نماز روبه رو شدم

همه چیز از درون تو آغاز میشود

طبق مفاتیح بخونید

حداقل یکبار

خیلی کم زمان میبره

یجوری وابسته حسی که بهتون داده میشید که مطمئنم ولش نمیکنید

به مامانم معرفی کردم گفتم یه بار بخون الان هر روووز داره میخونه

چجوریه ؟

من اسمم سارا میشه سر نمازات و دعاهات برای امضای من و ازدواجم با کسی که دوسش دارم دعا کنید لطفا؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبت صافه و با ایمان حتی اکه ظاهرت نشون نده ،باپر قلبی محکمی ب خدا و توانایی خدا داری

حسم ازت این بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوریه ؟من اسمم سارا میشه سر نمازات و دعاهات برای امضای من و ازدواجم با کسی که دوسش دارم دعا کنید لط ...

الان میخوام پاشم بخونم

چشم

انشاالله هرچی دلت میخواد خدا بهترینش و بهت بده

قلبت صافه و با ایمان حتی اکه ظاهرت نشون نده ،باپر قلبی محکمی ب خدا و توانایی خدا داریحسم ازت این بود

خیلیییییی مچکرم عزیز خوش قلبم

این از لطف و محبت و دل پاکی شماست

شرمنده ام نکنید

منم یکی از اون جوونایی که هر روز میبینید و شاید فک کنید این اصلا مگه نماز میدونه چیه

خیلیییییی مچکرم عزیز خوش قلبم این از لطف و محبت و دل پاکی شماست شرمنده ام نکنید منم یکی از اون جوونا ...

هیچ وقت از ظاهر قضاوت نکردم

هر کسی عیبی داره و کم کاری داره برای شما تو حجاب برای من تو خیلی چیزها که خبر نداری ازش

شاید تو از من پیش خدا آبرومند تر باشی و وصل

یاد ما هم باش ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان میخوام پاشم بخونم چشم انشاالله هرچی دلت میخواد خدا بهترینش و بهت بده

خدا خیرت بده

ممنونم

لطفا دعام کن از تهه دلت🥲

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

هیچ وقت از ظاهر قضاوت نکردم هر کسی عیبی داره و کم کاری داره برای شما تو حجاب برای من تو خیلی چیزها ...

چقدر شما ماهی عزیزجان

دیگه راس راسی آب شدم از خجالت

چشم اگه لایق باشم

خدا حاجت دل همه رو بده

چجوریه ؟من اسمم سارا میشه سر نمازات و دعاهات برای امضای من و ازدواجم با کسی که دوسش دارم دعا کنید لط ...

عزيزم یه جا خوندم به ابجد کبیر اسم خودت و طرف تعدادشون جمع کن به همون تعداد آیت الکرسی بخون به هم میرسید

خدا میخواست کاری کنه همون اول میکرد

اگه خدا هرکاری میخواستیم و همون اول میکرد

دیگه چرا ما به دنیا اومدیم؟

اصلا دیگه پخته نمیشدیم

یا به ورژن بهترمون تبدیل نمیشدیم

اتفاقا الان که ذره ای درک کردم

خداروشکر و هزار بار شکر که سختی کشیدم

واقعا مشکلات نعمتن

اگه خدا هرکاری میخواستیم و همون اول میکرد دیگه چرا ما به دنیا اومدیم؟اصلا دیگه پخته نمیشدیم یا به ور ...

مشکلات یعنی سادیسم بودن خدا

دلش میخواد طرف زجر بکشه

گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم

مشکلات یعنی سادیسم بودن خدادلش میخواد طرف زجر بکشه

یه ذره فکر کن همه چیزایی که تو ذهنته تهش چیه

قانع میشی همه چیز الکیه؟

تو هنوز اونقدر نیاز به معجزه نداشتی که با هر طرز فکری بچسبی به خدا ببینی چی میگم

امیدوارم یه معجزه خوب برات اتفاق بیوفته حرفای منو درک کنی

یه ذره فکر کن همه چیزایی که تو ذهنته تهش چیه قانع میشی همه چیز الکیه؟تو هنوز اونقدر نیاز به معجزه ند ...

معجزه کجا بود😂

دلم نمیخواد ارامشتو بهم بزنم

امیدوارم همیشه این ارامشو داشته باشی نسبت به ایمانی که داری

گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم