2777
2789
عنوان

بچه ها چرا بعد طلاق شوهر پشیمون میشه از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 55 پست
اون موقع می‌فهمن چه گوهر باارزشی رو از دست دادن🥲

حداقل باهربار قهر باید میفهمید ک تکرار نکنه ولی دوباره همون میشه 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
بخدا همینه کاش بجای قلب سنگ تو دلم بود،😭را برگشت ک ندارم چون این چیزا تو اقوام ما نیست ک طلاق بگیری ...

دقیقا طوری رفتارمیکنن خانوادت وفامیل قبولش دارن ولی فقط خود اون زن میدونه اون مردچه ذات نادرستی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کاری کردی طلاق گرفتی همین نشون میده خیلی قوی و جسور هستی. به خودت و توانایی هات ایمان داشته باش ...

ممنون عزیزم از دلداریت .فقط فکرم پیش بچه هاست ک هراز گاهی دو دل میشم ..اگه بچه ها نبودن سرکار میرفتم فکرم آزادتر میشد 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
عاقل باش و برنگرد . البته اگه برات مهمه .. اون دیگه همینه . میتونی بسازی برگرد . بخاطر بچه هاتم شده ...

ن نمیتونم برگردم فقط نمی‌دونم چطور کنار بیام .دختر بزرگم براش مهم نیست اما کوچیکه سختشه 

بخدا همینه کاش بجای قلب سنگ تو دلم بود،😭را برگشت ک ندارم چون این چیزا تو اقوام ما نیست ک طلاق بگیری ...

خب ببین معلوم کسی ب گناهش اعتراف نمیکنه همه همینجورن هیچکس نمیگه من خ لاشی هرزه و کثافتم با دوتا بچه هرز میپرم 

خیلی خ ا ر ک س س شوهرت اسی خیلی بترس ازش یسری مردا اینجورین تا وقتی نمیری ولت نمیکنه ببخشید اینطور میگم تا زنو تو قبر نکنن ول نمیکنن زنه بدبختو انقدر ازار میدن لذت میبرن

این مرد مریضه درست بشو نیست دکتر هم بره دارو بدن نمیخوره الکی میگه خوردم ،این پیرت میکنه فقط خیانت ن ...

دقیقا موافقم با حرفات.طوری وانمود کرد ک خونوادشم گفتن تو شکاکی الکی تهمت میزنی ..من و ب پول میفروشه راحت ..بشدت پول دوست وخسبسه 

اصلا محبت بلد نیست فحش میده بد دهنه و...

خب ببین معلوم کسی ب گناهش اعتراف نمیکنه همه همینجورن هیچکس نمیگه من خ لاشی هرزه و کثافتم با دوتا بچه ...

ادمای درست میگن اشتباه کردم یا هیچی نمیگن این برعکس میگه زنم بده زنم مریضه زنم شکاکه ببین پشتش به اشنا و مردم چقدر بدگویی اسیو نکرده ،اسی خدایی بگو پشتت بدگویی نمیکنه من‌مطمئنم از این مردا دیدم انقدر پشت اسی دروغ میگه 

دقیقا طوری رفتارمیکنن خانوادت وفامیل قبولش دارن ولی فقط خود اون زن میدونه اون مردچه ذات نادرستی داره

اره تا زندگی نکردی باهاشون نمی‌فهمی 

خب ببین معلوم کسی ب گناهش اعتراف نمیکنه همه همینجورن هیچکس نمیگه من خ لاشی هرزه و کثافتم با دوتا بچه ...

درسته

دقیقا موافقم با حرفات.طوری وانمود کرد ک خونوادشم گفتن تو شکاکی الکی تهمت میزنی ..من و ب پول میفروشه ...

گفتم که فقط خیانتش نیست ده تا اخلاق بد دیگه ام داره ،منکه اسی نمیشناسمت بخوام الکی یچیزی بگم دیدم از این مردا تو فامیل خیلیم کنه ان چون میدونن با هر کی زندگی کنن زنه میزنه دره کونشون تحملش نمیکنن خودش میدونه مریضه خانوادشم میدونن به خداوندی خدا میدونن دقیقا میگن این زن مظلومه بذار جمش کنه فدای پسرمون شه 

خیلی خ ا ر ک س س شوهرت اسی خیلی بترس ازش یسری مردا اینجورین تا وقتی نمیری ولت نمیکنه ببخشید اینطور م ...

بخدا منم ازش میترسم ازبس دروغگو وشیاده ..طوری وانمود کرده ک من دروغ میگم نه اون

خانما همون لحظه می‌فهمن چه اتفاقی افتاده گریه هاشونو میکنن ولی آقایون بعد گذشت چند هفته یا چند ماه متوجه میشن چه اتفاقی افتاده. حتی تو مرگ عزیزشون مردا تو مراسما قوی هستن ولی بعدا حالشون بدتر میشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.