2777
2789
عنوان

بچه ها چرا بعد طلاق شوهر پشیمون میشه از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 55 پست
بهرحال با طلاق نسبت تو و اون از بین میره. ولی تا اخر عمر پدر یا مادر بچه ها می مونید .. از پدرشون دو ...

نه دورشون نمی کنم اتفاقا می‌خوام با پدرشونم وقت بگذرونن 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
هرجا بخودت شک کردی بدون اون کارشو خوب انجام داده تبریک میگم تونسته داغونت کنه روانتو نابود کنه

درست میگی دوست من ..همه حرفات درسته 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حسای تو را داشتم بااینکه حسم اشتباه نمی‌کرد بازم عذاب می کشیدم فکر میکردم شاید من دارم اشتب ...

دقیقا ادم میخواد زندگیش خراب نشه ولی انگارلیاقت ندارن کثافتا اینقدرادامه میدن که خدا هم خسته میشه دستشون رو رومیکنه هیچوقت به این فکرنمیکنن زنشون هم راحت عین اب خوردن میتونه جواب یکی دیگه روبده زندگی روبا دوتابچه طفل معصوم ببره روهوا الان بعضیا زنهای متاهل هم خراب شدن اینا نگاه نمیکنن خدابهشون زن خوب بچه سالم داده هارمیشن ازخوشی 

فکر نکن با طلاق هم همه چی گل و بلبل میشه.در نظر داشته باش یکم بعدش شاید خودتم پشیمون بشی.یه حسه عادی ...

طلاق گرفتم یک هفته هست 

دقیقا ادم میخواد زندگیش خراب نشه ولی انگارلیاقت ندارن کثافتا اینقدرادامه میدن که خدا هم خسته میشه دس ...

شما بچه داری 

دوتاپسردارم هشت ساله هفت ماهه.بخداپسرکوچیکم عین ماهه هرجامیریم میگن اسمش چیه خدابهت ببخشه چقدرنازه.. ...

عزیززززم ..خدا نگهشون داره واست .الهی طعم خوشبختی رو بچشی..میخوای چیکار کنی بمونی یا بری؟

دوتاپسردارم هشت ساله هفت ماهه.بخداپسرکوچیکم عین ماهه هرجامیریم میگن اسمش چیه خدابهت ببخشه چقدرنازه.. ...

تاپیکت رو یکم خوندم ..ازش وکالت طلاق بگیر حداقل 

عزیززززم ..خدا نگهشون داره واست .الهی طعم خوشبختی رو بچشی..میخوای چیکار کنی بمونی یا بری؟

مطمعن بشم میرم  خودشم میدونه یک لحظه نمیمونم حتی ده تابچه هم داشته باشم امروز به خداسپردم برام روشن کنه امام رضا رو قسم دادم بهم نشون بده حق من این نیست 

مطمعن بشم میرم خودشم میدونه یک لحظه نمیمونم حتی ده تابچه هم داشته باشم امروز به خداسپردم برام روشن ...

آخی عزیزم درکت می کنم خودم هم این روزا رو چشیدم منم بچه هامون گرفتم اومدم بیرون