2777
2789
عنوان

توهین وفحاشی پدر بی اعصاب

113 بازدید | 20 پست

اگر پدرتون بیتهایت عصبانی شه بهتون بدترین فحشا روبده فحشای ناموسی و..وبگه اینجا زیادی واضافه ای وبرو و...شما ناراحت بشید چه میکنید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون چاره ای نیست از اون خونه بری باید درس بخونی بری دانشجوی شهر دیگه بشی

عزیزم من سنم بالاست و دوتارشته خوندم وازهمسر سابقم جداشدم اجازه کارییرون نداشتم توو خونه کارمیکنم پدرم در حالت عادی بینهایت عاشق منه وقبولم داره وحسابم میبره به حرفمه تاعصبی بشه میگه جیک نزن تاحرف بزنی ازهرکسی وهرجی ناراحت بشه سرمن خالی میکنه وشروع ب فحش دادن اونم فحاشی بد ورکیک میکنه خیلی دلم شکسته واقعا موندم چ کنم داغونه داغونم💔😭

عزیزم من سنم بالاست و دوتارشته خوندم وازهمسر سابقم جداشدم اجازه کارییرون نداشتم توو خونه کارمیکنم پد ...

💔💔 ای بابا

کاش می شد خونه مستقل بگیری من یه مدت مستقل شدم بی نهایت حالم عالی بود

الان به خاطر مادرم برگشتم این خونه باز با مشکلات قبلی گاهی رو به رو میشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
💔💔 ای باباکاش می شد خونه مستقل بگیری من یه مدت مستقل شدم بی نهایت حالم عالی بودالان به خاطر مادرم ...

یک قزونم از همسر سابقم نگرفتم خودممهیچ پس اندازی ندارم درآمدم کمه فقط درحد پول توو جیبیه وگرنه تاجداشدم جتدسال پیش میخواستم مستقل باشم جای من بودی چه میگفتی چه میکردی درقبال پدرت عزیزم؟😔😔

یک قزونم از همسر سابقم نگرفتم خودممهیچ پس اندازی ندارم درآمدم کمه فقط درحد پول توو جیبیه وگرنه تاجدا ...

نمی دونم بهت کمک می کنه یا نه ولی یه نگاهی بنداز

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

مخصوصا دوره جذابیت درونی

به طور عجیبی محیط ادم رو اروم می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمی دونم بهت کمک می کنه یا نه ولی یه نگاهی بندازتلگرام کانال زندگی سالم سوده هرویمخصوصا دوره جذابیت ...

ممنونم عزیزم ولی خودتو بجای من بودی بااون پدرچی میگفتی چه میکردی درقبالش چ عکس العملی؟؟؟

یعنی انگار نه انگار که فحش داده وتوهین کرده وگفته برم بیرون برن راحت وعادی بهش محل بدم انگار که انگا ...

من شرایط مشابه داشتم آخه

ولی بی توجهی راه حل بود

چون سر طده بودم دیگه

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️

من شرایط مشابه داشتم آخهولی بی توجهی راه حل بودچون سر طده بودم دیگه

عزیزم منظورت ازبی توجهی چیه دقیقا ؟بارها تکرارشده میکی دقیقا چی بگم امشب ک اینو گفت ازفردا چ کنم میشه درست راهنماییم کنی ممنونم