2777
2789

من یک هفته هست طلاق گرفتم با دو تابچم از اون زندگی اومدم بیرون .چند بار ب حالت قهر رفتم خونه بابام بعد مدتی پشیمون شد قربون صدقه می‌رفت ک برگرد من بدون تو بچه ها میمیرم چند بار بخاطر بچه هام بخشیدم و برگشتم اما تا چند روز فقط خوب بود دوباره همون شرایط ..خسته شده بودم با آخر دیگه رفتم محضر .دوباره گریه وزاری راه انداخته .منم دیگه نمیتونم ی غروری دارم .بهم خیانت می کرد از اول زندگی ولی بازم منکر میشد همین الانشم‌میگه من خیانت نکردم تو بمن تهمت زدی در صورتی ک پیام وچت هاش با خانمای مختلف تو گوشیم دارم آخرین بارم با ی خانم بود ک دوتابچه داشت زنه کلی تو پیاماش عشوه ریخته بود ..بخدا نمی‌دونم چیکار کنم حس مرگ دارم دلم میخواد بمیرم حداقل بچه هام عذاب نکشن پیش پدرشون بزرگ بشن خرجشون کنه..

من اونقدرام قوی نیستم تو رو خدا راهکار بدید   

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون نتونسته کسیو پیدا کنه و تنها مونده

هربار همینجوری میکرد بعد قهر برمیگشنم دوباره شرایط همون میشد

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

این هم خدارومیخوادهم خرما رو

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

همین یکی دوساعت پیش من تاپیک زدم شرایطم یه طوریه نمیدونم برم یابمونم هنوزمطمعن نیستم تمام خیانتکارا این سیاستشون هست حاشا نیکنن میگن توهم زدی تهمت میزنی میخوای زندگیتوخراب کنی درصورتیکه اوناخراب کردن.گولشو نخوری صدباردیگه هم طلاق بگیری برگردی همونه

هربار همینجوری میکرد بعد قهر برمیگشنم دوباره شرایط همون میشد

عاقل باش و برنگرد . البته اگه برات مهمه .. اون دیگه همینه . میتونی بسازی برگرد . بخاطر بچه هاتم شده برگرد . درغیر اینصورت به فکر خودت و ادامه زندگیت باش

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
همین یکی دوساعت پیش من تاپیک زدم شرایطم یه طوریه نمیدونم برم یابمونم هنوزمطمعن نیستم تمام خیانتکارا ...

اره بخدا دقیقا همین حرفا رو میزنه

این مرد مریضه درست بشو نیست دکتر هم بره دارو بدن نمیخوره الکی میگه خوردم ،این پیرت میکنه فقط خیانت نیست ده اخلاق بد دیگه ام دارن این مردا ،اسی فکراتو بکن قشنگ ببین میتونی باهاش ادامه بدی ؟ اندقه برگردی بدتر میکنه انتقام میگیره ازت این مردارو دیدم تو فامیل گاو بیشتر از اینا میفهمه 

شوهرت بیماره و دس خودش نیس خیانت کردن چون بعد سریع پشیمون میشه نمیدونم چی بگم بلاخره قلب شمام ک از س ...

بخدا همینه کاش بجای قلب سنگ تو دلم بود،😭را برگشت ک ندارم چون این چیزا تو اقوام ما نیست ک طلاق بگیری باز برگردی بخاطر بچه هام ناراحتم ..بعدم اون اصلا حاشا می کنه ک خیانت می کنه همه باور میکنن باورت میشه اگه کاراشو ندیده بودم خودمم باورم میشد بمن میگه تو شکاکی توهم زدی 

اون موقع می‌فهمن چه گوهر باارزشی رو از دست دادن🥲

نه میخوان یکاری کنن زنه یوقت خوشبخت نشه میترسن همه بگن دیدی تو بد بودی زنت خوب بود اصلا دوست داشتن قدر دونستن نیست مردا خیلی هفت خطن و بی وجدان یسریشون