2777
2789
عنوان

هرچی طلا داشتم فروختم خیلی ناراحتم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 83 پست
سلام عزیزم دیروز ما یه خونه معامله کردیم که شند نداره فعلا در حد بیعانه ، خونه نوسازه و گفتن سند یکی ...

عزیزم باید برین شهرداری استعلام بگیرین ببینید خونه مثل مال ما توکمیسیون نیست غیرمجاز نیست...مشکل نداره همچی مشخص کنید مث مال سرتون نیاد

بعدشم باید قید کنه گرفتن پایان کار ساختمان باخودشه وباید تکمیلش کنه

بعدم پول سند اولیه باخودشه نه باشما

منم طلا ۷ تومن بود ۲۸۰ گرم طلا فرختیم خونه خریدیملعنت به این شانسشوهرم داره دق میکنه تازه ۴۰ گرم طلا ...

مبارکتون باشه عزیزم،ملک هیچوقت ضررنیس گلم وکاریه که شده چرا باید هی بهش فکر کنیدو قیمت طلاهاتونو حساب کنین که. ایقد اذیت بشین؟مامانتونم که غریبه نیس کم کم براش میخرین، والا من و یکی دیگه از خواهرام طلا دادیم به خواهرم ماشبنشونو عوض کردن فقط هم اگه ازش بگیریم همون مقدار پولی که طلا شده ازش میگیریم نه به نرخ روز و نه گرم طلا،اصلا هم پشیمون نیستیم و پیشنهاد شوهرامونم بود،دیگه طلا برا همچو چیزاییه عزیزم ارزش غصه خوردن نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی افتضاح شده شوهرم عصبی شده تواین زندگی برادرشم فوت شده هف ماهه ازاین طرفم دنبال این جریانات

خدارحمتشون کنه. درست میشه عزیزم عصبانیت فقط اوضاعو بدتر میکنه ولی مشکلی رو حل نمیکنه ایقد به خودتون فشار نیارید

آره گلم برید دنبالش درست میشه ان شالله،بقیه ی پولم اصلا بهش ندید و برا جریمه نگه دارید پیش خودتون

اره حالا برهمین وکیل گفتیم اینکارو کنه برامون خداکنه بتونه کاری کنی البته تودادگاه همه میشناسنش دیگه بنگاه داره رو

خیلی توفشاریم

دختر خوب تو این شرایط که ملک کلا راکده همهمیگن طلا بگیر چرا این کار رو کردی هیچ وقت نیمه دوم سال طلا نفروش همیشه نیمه اول بفروش الان رهن بدید با صرفه تر از خرید خونه است بعدم نگران نباش ملکم میکشه بالا بعدم تجربه شد برات همیشه مطالعه کن قبل خرید و فروش

ازبس فکروخیال کردم بازو چپم تیرمیکشه پاهام دردمیکنه

بنظرت عصبی بشی یا خدای نکرده ازبس بخودت فشار میاری دورازجون دور از جون سکته بزنی اون طلا یا پول یا خونه به چه دردت میخوره آخه،بابا درست میشه ،شما زن و شوهر مث همین حداقل یکیتون اون یکیو آروم کنه و امیدوار

دوستم 100گرم به مادرش طلا بدهکار بود الانم طلاق گرفته نمیدونم چطور میخواد پس بده ما جای خوب خونه خری ...

دیگه کاریه که شده اصلا به قبلش که چی دادین و الان چقد میشد فکر نکنید عزیزم اخه مگه چیزی حل میشه،ماهم طلا فروختیم،ماشبن صفر فروختیم،خونه فروختیم و کلی قرض گرفتیم و کلی قسط وام میدیم و همه ی اینارو دادیم خونمونو عوض کردیم ۵۵متر بزرگتر یعنی۳خوابه خریدیم اصلا هم پشیمون نیستیم و بهشم فکر نمیکنیم

بنظرت عصبی بشی یا خدای نکرده ازبس بخودت فشار میاری دورازجون دور از جون سکته بزنی اون طلا یا پول یا خ ...

خانوادش بامن مخالفن منتظر یچیزی هستن جدامون کنن الانم رفتیم شهری که من میخام خونه خریدیم ننش میخاست پیش خودش باشیم دیگه بدتر

سلام عزیزم دیروز ما یه خونه معامله کردیم که شند نداره فعلا در حد بیعانه ، خونه نوسازه و گفتن سند یکی ...

ببین سازنده و مشاور املاکیه ادمای خوش نامی هستن یا نه،والا تو این دوره زمونه آدم استرس همه چیو باید داشته باشه،رفتین شهرداری؟کد رهگیری بهتون داده؟؟؟

خدایا شکرت که من این تاپیکو دیدمچون منم مستاجرم و قصد داشتم طلاهامو بفروشم بدم خونه ...ما سر خرید ما ...

میشه بگین سره خرید ماشین چه مشکلی پیش اومد براتون؟

تا همه بدانن و سرشون کلاه نره