2777
2789

خانوما من ۲۶سالمه ۵ساله متاهلم سه دونگ خونمون به اسم منه سه دونگ شوهرم خونمون ۱۴۰مترسه خوابه منطقه خوب شهر  ۷۰ گرم حدودا طلا دارم که استفاده نمیکنم شوهرمم ادمی نیست که فکر به فروختن طلاباشه . هیچوقت مشکل مالی نداشتیم . یه مغازه ام مال شوهرمه ارثیه اشه که اجاره شو داریم میگیریم اونم مادرشوهرم میخواد بده به شوهرم. ماشینم داریم تازه عوض کردیم مدلش خوبه 

اینارو نگفتم که پز بدم اصلاااا . فقط من تا الان فقط پس انداز میکردم ماهی۴تومن  خرجیمه که فقط پس انداز میکردم الان دوست دارم یکم شل بگیرم خرج کنم. پس اندازمم بکنم ولی خیلی کمتر. خواستم ببینم شما باشید خرج میکنید یا بازم پس انداز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج کن بابا هیچکی از فرداش خبر نداره همین طلاهات پس اندازتن الان چیزایی که تو دلت مونده انجام بده اد ...

اتفاقا چیزی نیست که تو دلم مونده باشه شوهرم جدا از خرجی که بهم میده خودش خرج لباس و تفریح و... میداد دست و دلبازه ولی خودمم میخوام یکم لایف استایلمو تغییر بدم درست میگی عزیزم

تقریبا شرایط تو را دارم ولی مقدار طلاهام بیشتره منم ۲۵ سالمه ولی همچنان به پس انداز کردن ادامه میدم

دلیلت چیه من پس اندازمم افتاده گوشه خونه احتیاجی بهشون ندارم