2777
2789

خیلی تنهام یک سال ازدواج کردم واومدیم تهران ،خانواده خودم شهرستانن ،اونجاهمیشه میرفتیم بیرون،خرزدتفریح ... ولی اینجا خیلی تنهام شوهرم ازصبح میره سرکارتاشب 

منم کل روز توخونه تنهام ن جایی میتونم برم ن کاری دارم ن باشگاهی ن تفریحی هیچی،کارم شده فکروخیال وخوردن چندوقته انگشت های دست و پام بی حس میشه میدونم اعصابمه ولی کاری ازدستم برنمیاد،شوهرم نمیزاره برم باشگاه یا کلاسی ک سرگرم بشم میگه دوست ندارم بری.منم هرروز افسرده تر و غمگین ترمیشم دلم میخوادبمیرم .کاش مردا ی کم انشاف و درک داشتن کاش میفهمیدن ی آدم شب وروز توخونه تنهاباشه چ حسی داره 😭😭😭

امروز دلم گرفته بود هیچی ازش نمیخواستم فقط دلم میخواست بغلم کنه وبهم محبت کنه ولی اون ناراحت شدک چرا من همش گریه میکنم وناراحتم .کلی سرم داد زدآخرشم شامش رو خورد وخوابید ومنم تنهاتواتاق بغض کردم ودارم گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خودخواهه

اگ مردی رو دارین توزندگیتون ک مثل کوه  پشتتونه و درکتون میکنه قدرش رو بدونید،بعضی وقتاک بیرون رو نگا میکنم ومیبینم همسایه هادورهم جمع شدن و خوش بش میکنن پرچشمام میشه اشک چون حتی دم درهم نمیزاره برم 

فعلا منم دلم گرفته داره پشمای من میریزه که چطور همسنای من نامزد دارن؟منم همیشه تنهام

مجردی خیلی بهترازبودن با کسی ک درکت نمیکنه و براش مهم نیستی،من مجردبودم خیلی خوشبخت تربودم قدر خانواده ات رو بدون وحسرت زندگی بقیه رو نخور.من کل فامیل فکرمیکنن خوشبخترینم همه میگن شوهرش لزهمه نظرخوبه و خوشبخته ولی هیچکس حتی خانواده ام نمیدونن ک من چقدتنهام و چقدغم دارم

خیلی بی رحمه حتما بد دله

بی رحم نیست ولی چون تو تهران خیلی هارو دیده ک خیانت میکنن دیگه نسبت ب زندگی بدبین شده ،دوست داره زنش همیشه خونه باشه ک خیالش راحت باشه ولی نمیدونه با این کارش زندگی یکی دیگه رو نابودمیکنه😭