2777
2789

دوستان من امروز تمریناتم ببشتر پشت بازو بود

ولی احساس میکنم اصلا درگیر نشده پشت بازوم 

هرچی ام به مربی میگم سختترش کن میگه نه خوبه فعلا همینو ادامه 

بعد تمرینا برام سبکن اما حالم بد میشه (یعنی مثلا دمبلم اذیتم نمیکنه ولی سرم گیج میره یه وقتا ) میدونید دلیلش چبمیتونه باشه؟

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فشارت میفته شربت آلبالو یا چیز شیرین با خود ببروزن دمبل ها رو بیشتر کن

هرکار کردم مربیم نذاشت

توی بطری آبم چیزای شیرینی میریزم ولی باز انگاز فشارم میفته

فک کنم باید مثل خرس گریزلی صبحونه بخورم

یه 2_3 روز بذار بگذره ببین پشت بازوت درد می گیره یا نه.اگه درد گرفت یعنی اثر گذاشته.😁سرگیجه می تونه ...

کیزان هموگولوبین از کجا بفهمم😅

قوت نداره بدنت خابتم کافی نیس بدنن یهو خالی میکنه.

ازه کلا بدن ضعیفی دارم 

هرچیم میخورم درست نمیشه

اصلا هم کم غذا و اینا نیستم و اهل هله هوله نیستم ولی باز کلا ضعیفم

آزمایش خون 😆اگه خیلی وقته آزمایش ندادی ، حتماً یه چک آپ بده.

چرا یکی دوماه پیش یه چکاپ کلی دادم همه چی نرمال بود

ولی نمیدونم هموگلوبین هم دکتز نوشته بود توش یانه

ازه کلا بدن ضعیفی دارم هرچیم میخورم درست نمیشهاصلا هم کم غذا و اینا نیستم و اهل هله هوله نیستم ولی ب ...

قند مصنوعی رو حذف کن

سه روز حلوا با شیره انگور درست کن بخور

ناشتا شیره ارده بخور

کاچی با مغزیجات و روغن حیوانی بخور

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]