2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره اگه گفتنش باعث اروم شدنت میشه بگو

داداشم با خانمش ب مشکل خورده بخدا اینقدر داداشم خوبه مهربونه سرکار میره چشم پاک هر دختری آرزوشو داره ولی زندگیش داره از هم میپاشه خیلی ناراحتم

داداشم با خانمش ب مشکل خورده بخدا اینقدر داداشم خوبه مهربونه سرکار میره چشم پاک هر دختری آرزوشو داره ...

نمیتونن برن مشاوره؟

ظاهرتون‌‌ با خدا باطنتون یا خدا..!️                                          
عیب نداره اگه گفتنش باعث اروم شدنت میشه بگو

همشم بخاطر دخالتا و حرفای مادر زنش. زنشم سنش کمه ده هشتادی کلا تو ی فاز دیگه است ی دادگاه مهریه و تمکین رفته تکلیف رو مشخص نمیکنه ک برمیگرده یا میخاد طلاق بگیره

همشم بخاطر دخالتا و حرفای مادر زنش. زنشم سنش کمه ده هشتادی کلا تو ی فاز دیگه است ی دادگاه مهریه و تم ...

پس بخاطر سن کمشه دقیق نمیگه مشکلش چیه؟هم رو دوست دارن؟

داداشم خیلی دوسش داره مشاوره هم راضی نمیشه الانم ک فک کنم راضی شده ب داداشم میگه بیا شهرما بریم مشاور خب داداشمم نمیتونه

داداشم خیلی دوسش داره مشاوره هم راضی نمیشه الانم ک فک کنم راضی شده ب داداشم میگه بیا شهرما بریم مشاو ...

خب داداشت همین یک بار رو بره خدا رو چه دیدی شاید درست شد

کلا دوساله میگه دوست ندارم تو شهر شما زندگی کنم با اینکه خونه و کار داداشم اینجاس الانم نه برمیگرده زندگی کنه نه تکلیفش رو روشن میکنه

خب داداشت همین یک بار رو بره خدا رو چه دیدی شاید درست شد

میخاست بره خودش کنسلش کرد الانم نمیدونم فازش چیه ولی دوسال پیشم همینکارو کرد مهریه گزاشت اجرا من ب داداشم گفتم اون دفعه ماشین نداشتی بیا ماشین رو بفروش وگرنه واسه مهریه توقیف میکنه داداشمم دید دو روزه نمیتونه بفروشه ماشین رو زد به اسم شوهرمن 

سلام، اول زندگیشون هست، شک نکنید مجدد بهم برمیگردن و زندگی میکنن شما فقط سعی کنید با زن داداشتون صحبت کنید بخدا منم تو همین موقعیت بودم، اونقدر حرص خوردم گریه کردم و... الان دارن باهم زندگی میکنن، دوتا بچه دارن و خداروشکر خوشبختن.

اولش سخته ولی شک نکنید درست میشه سعی کنید بزرگترها پادرمیونی کنن، اگه رو در رو بشینن باهم حرف بزنن قطعا حل میشه، ایشالا

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

میخاست بره خودش کنسلش کرد الانم نمیدونم فازش چیه ولی دوسال پیشم همینکارو کرد مهریه گزاشت اجرا من ب د ...

پس معلومه طلاق میخاد

سلام، اول زندگیشون هست، شک نکنید مجدد بهم برمیگردن و زندگی میکنن شما فقط سعی کنید با زن داداشتون صحب ...

شش ساله ازدواج کردن حل شدنی نیس چون این خانم خیلی لجباز و دنبال پول هستش به داداشم گفته ک میرم مهریه اجرا میزارم داداشمم گفته ک ماشین رو بدهی داشتم فروختم اصلا دیگه حرف از زندگیشون نمیزنه فقط میگه خونه ماشین تو دادگاهم همینو میگفته