2777
2789

سلام خوشگلا من 17روزه عمل داشتم احساس میکنم بینیم کجه به مشاورم گفتم میگه ورمه، از وفتی هم که تامپون هارو کشیدم نوک بینیم از سمت راست یکم فک میکنم فرو رفتگی داره قسمت دیگش سفت سفته، دیروز که برای در اوردن اسپیلت رفتم گفتن عیب نداره و فلان بهم گفتن چسپ پایینی و نزنم

تازه شوهرم میگه چند بار دیدم به پهلو خابیده بودی ولی خنگ بیدارم نکرده

خلاصه اینکه الانم فک میکنم پره سمت راستیم گشادتره با اینکه قبل در اوردن اسپیلت کاملا متقارن بود

کسی بوده تحربه مشابه داشته باشه؟ 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسکت که فرو رفته چی؟ دسکاری کردم به نظرم اینجوری شد😭

عزیزم ۱۷ روزه عمل کردی یکسال طول میکشه ورمش بره

برای من رو هر کسی میدید میگفت کجه ولی الان درست شده

دستکاری نکن همه اش از ورمه از ورم هم نباشه الان مشخص نمیشه دکتر هم کاری انجام نمیده تا ورمش نره

عزیزم ۱۷ روزه عمل کردی یکسال طول میکشه ورمش برهبرای من رو هر کسی میدید میگفت کجه ولی الان درست شدهدس ...

خیلی ناراحتم 🥲هفته دیگه میرم برا ماساژ ببینم چی میشه💔

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.