2777
2789
عنوان

365سوال ــــسوال سوم

731 بازدید | 74 پست

نظرات همه محترمه چون هر کسی بر اساس عقاید خودشه

روی پیام همدیگه هم ریپ نزنید که دعواشه

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوروش کبیر.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کوروش

هم نظرم❤❤

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

کوروش کبیر.

بسیار زیبا❤

شاید ی شخصیت بزرگ تاریخی که به فکر کشورم باشه حال مون خوب کنه و با سواد و درایت باشه 

شاید امیر کبیر 

هویدا 

اما حتما ی شخصیت بزرگ سیاسی اینو کاملا مطمئن ام ...

چون برام کشورم و حال جمعی مهمتر بوده تا خودم

شاید ی شخصیت بزرگ تاریخی که به فکر کشورم باشه حال مون خوب کنه و با سواد و درایت باشه شاید امیر کبیر ...

منم تفکرم مثه شماست

خیلی دوست دارم یه کتاب بدون سانسور از تاریخ ایران پیدا کنم و بخونم که وقایع رو بدون جبهه گیری گفته باشه

بنظرم اونموقع انتخاب اسون تره چون شناخت کافی داریم نسبت به همه

از سیاستمدارها هیچکس

احتمالا یکی از نویسنده ها یا شعرا و هنرمندا

یکی که کار مفیدی کرده باشه و تا به امروز اثرش باشه

ولی درکل به دور از بحث تاریخ خیلی دلم میخواست مرتضی پاشایی زنده باشه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.