2777
2789

با اینکه بچه ایی ندارن و وابستگی مالی هم ندارن اما همچنان میمونن پاش و ادای مظلوم هارو درمیارن؟ 

چرا بعضی ها هنوز میگن طرف رو دوست داریم؟ 

با خیانت هر چیز خوبی که بوده دود میشه میره هوا برای همین درک نمیکنم اونهارو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی معیار های خاص خودشو داره بعضی ها آنقدر خودشونو تو چشم بقیه خوشبخت نشون دادن میترسن از واکنش بقیه یا به اصطلاح دشمن شاد شدنشون 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

قضاوت نمیکنم ولی واقعا برا کسیکه بچه نداره از طرف و ازش خیانت میبینه ولی جدا نمیشه متاسفم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
هر کسی معیار های خاص خودشو داره بعضی ها آنقدر خودشونو تو چشم بقیه خوشبخت نشون دادن میترسن از واکنش ب ...

اره راست میگی اینم هست 

اما کسایی که هنوز چشمشون دنبال طرف هست رو درک نمیکنم و تو دفعات بعدی هم که خیانت میبینه همون قدر میمونه و درد میکشه

خب منم همینو میگم بخشیدن خیانت واقعا از عجایب هست چون هیچوقت از قلب و ذهنت پاک نمیشه

وقتی از ته قلب ببخشی فراموش می‌کنی عزیزم . شایدم من اشتباه فکر میکنم ولی من شوهرمو دوسداشتم و دارم بخاطر همین بخشیدمش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

شاید شرایط بعد طلاق براشون از الانشون بدتر باشه یا تو خانوادشون ممنوعه

من تو عقدم خیانت دیدم با اینکه خیلی وابسته بودم جدا شدم و بعد جدایی مردم و زنده شدم اما درد الانم برام با ارزشه تا درد موندن تو رابطه با اون