2777
2789
عنوان

365سوال ــــسوال سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 74 پست
اگه بگم تعلیق میشم

فک کنم فکرمون یکیه 😆

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاست عباس کیارستمی:)

نمیشناختمشون الان سرچ کردم درموردشون خوندم

چقدر خوبه که این معرفی ها باعث میشه ادم های زیادی رو شناخت

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

اونایی که گفتن واسشون سنگین تموم شد

منم میگم امیدوارم دیگه محدودیتی نباشه

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه دانشمند مثل ابوعلی سینا یا عالِم های دیگه که دنیامون رو با علم تغییر بدند، از سیاست مداران دوست ندارم کسی به زندگی برگرده چون به نظرم هرچی به سرمون اومده از سیاست های کثیف شروع شده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یه دانشمند مثل ابوعلی سینا یا عالِم های دیگه که دنیامون رو با علم تغییر بدند، از سیاست مداران دوست ن ...

بله اینم هست.. 

نمیشناختمشون الان سرچ کردم درموردشون خوندمچقدر خوبه که این معرفی ها باعث میشه ادم های زیادی رو شناخت

خوندن؟ خوندن چیه! برو ببین چه باسوادهههه

هیچوقت هیچ مردی انقدر جذاب و جنتلمن و هنرمند نیست

خیلی باکلاس حرف میزنه😭♥

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خوندن؟ خوندن چیه! برو ببین چه باسوادهههههیچوقت هیچ مردی انقدر جذاب و جنتلمن و هنرمند نیستخیلی باکلاس ...

تهش باید خوند خوب باید چکار کرد

این اطلاعات از خوندن میاد

تهش باید خوند خوب باید چکار کرداین اطلاعات از خوندن میاد

یه جایی داره رانندگی میکنه

میگه دوسدارم جسدم رو مرده شور نشوره

کسی بشوره که بهم حس داشته باشه🥺

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چطور متوجه نشدی مگه نئونازیسم نیستی؟ چطور نمیدونی هیتلر جون با یهودیا صابون درست میکرده 😂

خیلی اهل مطالعه نیستم و این اصطلاحات اشنایی ندارم 

نه نمیدونستم. چه جالب 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.