2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 275 پست
پس به فکر جدایی باش تا دیرتر نشده

چرا چون مجازی ..کلیپهای آموزش رابطه میبینه؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

چرا چون مجازی ..کلیپهای آموزش رابطه میبینه؟

تو رو بیکا دیدم همچین چیزای رو فالو می‌کنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو خودت ازش دوری 

بعد انتظار داری اون همیشه نزدیک شه بهت

یچیز دوطرفس و باید خودتم خوب باشی ک اونم بتونه باهات راحت باشه 

غرور معنی نمیدن تو رابطه ی زن و شوهری،خب بنظرم بهتره خودت زنگ بزنی بگی حوصلم سر رفته بیا بریم بیرون و فلان 

مردا نمیفهمن ما زنا چی دوس داریم اختلاف سنیتونم ک زیاده

بعدشم دوستت داره ک طلاق نمیده 

وقتی میگی طلاق میخام نمیگه براچی؟

نه چون میگی علاقه ای نداره بهت و سردهچون من نامزدی خودمو مقایسه میکنم خیلی عجیبه رفتارش

آره عجیب که هست ..

اینم بگم دو سه تا پسرخاله چ پسرعمو داره خیلی باهمن یعنی آنقدر که با اوناست با خانواده خودش نیست همش باهاشون بیرونه همشون هم متاهلن آدمای خوبی هستن . دورش با اونا خیلی شلوغه 

عزیزم تو خودت ازش دوری بعد انتظار داری اون همیشه نزدیک شه بهتیچیز دوطرفس و باید خودتم خوب باشی ک اون ...

گفته . حتی یک بار فک کرده بود من به کس دیگه ای علاقه دارم . ازم معذرت خواهی می‌کنه و ی مدت یک ماه یا بیشتر خیلی اخلاقشو خوب می‌کنه . 

عزیزم تو خودت ازش دوری بعد انتظار داری اون همیشه نزدیک شه بهتیچیز دوطرفس و باید خودتم خوب باشی ک اون ...

گلم شرایط بیرون رفتن باهاشو ندارم روستای کوچیکی هست و همه هم رو میشناسیم . چند باری بهم گفته بریم قبول نکردم و اونم خیلی اصرار نکرده ..

من واقعا بهم برمیخوره وقتی اون زنگ نمیزنه من بزنم .این کارا وظیفه اونه حداقل شروعش 

آدم  اجتماعی هم هست ‌ اینم بگم از روز اولی که با هم آشنا شدیم خیلی باهام بهتر شده . خیلی عوض شده 

گاها با خودم میگم ممکن نیست آدم کسیو دوست داشته باشه و براش غرور بزاره اما به خودم که نگاه میکنم میبینم غیرممکن هم نیست .. 

همیشه هم میگه من سعی میکنم همون بشم که تو میخای .. حرف طلاق رو بزنم شدیداً ازم ناراحت میشه ی ماه یا بیشتر 

گلم شرایط بیرون رفتن باهاشو ندارم روستای کوچیکی هست و همه هم رو میشناسیم . چند باری بهم گفته بریم قب ...

زنگ زدن بهم دیگه وظیفه نیست

بنظرم خودت برا بعضی کارا پیشقدم شو هم عاطفی هم جنسی

اصلا ببین طرف کشش داره؟ اون اگه ببینه تو خوشت میاد احساسشو ابراز میکنه حتما

دوران عقد برا شناخته ک ببینی باهاش اوکی هستی یا ن از هرلحاظ

گاها با خودم میگم ممکن نیست آدم کسیو دوست داشته باشه و براش غرور بزاره اما به خودم که نگاه میکنم میب ...

تو خودت سردی عزیزم 

تو رابطه غرور معنایی نداره 

باهم وقت بگذرونین و ب شناخت برسین 

ولی مرد خوبیه معلومه

ولی چون تو علاقع ای نشون نمیدی اونم میگه حتما خوشت نمیاد

بهترع رو‌خودت کار کنی

زنگ زدن بهم دیگه وظیفه نیستبنظرم خودت برا بعضی کارا پیشقدم شو هم عاطفی هم جنسیاصلا ببین طرف کشش داره ...

من روم نمیشه چند دقیقه تو چشماش نگاه کنم 

چجوری شروع کنم ... 

خب دوستای من همیشون طوری بوده که نامزدشون اول بهشون نزدیک شده .

تو خودت سردی عزیزم تو رابطه غرور معنایی نداره باهم وقت بگذرونین و ب شناخت برسین ولی مرد خوبیه معلومه ...

من خیلی شاکی شدم ازش بابت بی علاقگی بابت پیام ندادن زنگ نزدن .در مقابل بهم میگه تو چرا نمیکنی تو ازت چیزی کم میشه و.....

تا دادگاه رفتیم دو سه ماه قطع رابطه کامل داشتیم بازم راضی نشده و معتقده هیچ مشکلی باهم نداریم 

من خیلی شاکی شدم ازش بابت بی علاقگی بابت پیام ندادن زنگ نزدن .در مقابل بهم میگه تو چرا نمیکنی تو ازت ...

مشکلو خودت داری درست میکنی عزیزم 

هیچوقت مردارو باهم دیگ مقایسع نکن 

منم دوران عقد مزخرفی داشتم ،منم مث تو قهر میکردم حتی میگفتم طلاق میخام سر همینایی ک تو میگی ،ما دخترا نیاز ب محبت داریم نیاز ب توجه داریم ک مردا درکشون یکم پایینه نمیفهمن

ولی اگع میخای رابطت خوب باشه باید باهم تلاش کنین ک درستش کنین،قربون صدقه هم برین،پیام صب بخیر شب بخیر

وقت بزارین برا هم 

نباید خجالت یا غرور باشه

مشکلو خودت داری درست میکنی عزیزم هیچوقت مردارو باهم دیگ مقایسع نکن منم دوران عقد مزخرفی داشتم ،منم م ...

شما الان وضعیتون چطوره 

مشکل اینه تا چند ماه پیش برا طلاق مصمم بودم زیاد بهش علاقه نداشتم اما الان واقعا دوسش دارم طلاقم بگیرم اولین کسی که داغون میشه خودمم