2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5959 بازدید | 275 پست
عزیزم شما هنوز دختری و جدا بشی شناسنامه ات سفید میشه.اما با توجه به افکار اطرافیانت که طلاق بد می‌دو ...

خب عزیزم من بهترین خواستگارم همین آقا بود بقیه بچه سال بودن ثبات نداشتن 

حس خوبی ندارم از بعدش 

میترسم  مجرد بمونم 

دوست ندارم باهاش بمونم چون بهم توهین کرده زیر قول و قرار زد هم خیلی برام سخته اینکه اون زنو دوست داره خودش که همچین حرفی نزده 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

خب عزیزم من بهترین خواستگارم همین آقا بود بقیه بچه سال بودن ثبات نداشتن حس خوبی ندارم از بعدش میترسم ...

تنها بودم این دوسال همش تقلا کردم برای اومدنش پیش خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هنوز دختری و جدا بشی شناسنامه ات سفید میشه.اما با توجه به افکار اطرافیانت که طلاق بد می‌دو ...

منم تا پروسه طلاق و کاراش تموم بشه سنم میشه ۲۴ 

طولانی میشه پروسه 

حست چی میگه تو جدایی برام نفعی هست 

منم تا پروسه طلاق و کاراش تموم بشه سنم میشه ۲۴ طولانی میشه پروسه حست چی میگه تو جدایی برام نفعی هست

اگر طلاق توافقی بگیرید یک ماهه تمومه عزیزم ولی قبلش باید توافق کنید.

حسم میگه بعد جدایی خواستگار خوب براتون میاد ولی باید صبور باشید.

جدایی توی نامزدی هزار برابر بهتره که فردا با بچه بگید کاش جدا میشدم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم