2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5959 بازدید | 275 پست
مشکلو خودت داری درست میکنی عزیزم هیچوقت مردارو باهم دیگ مقایسع نکن منم دوران عقد مزخرفی داشتم ،منم م ...

تاپیک شما روخوندم دقیقا شوهر منم همینه اگه من برم تو قیافه جای اینکه از دلم دربیاره خودش می‌ره تو قیافه و باهام سرسنکین میشه .و توقع داره من بابت اشتباه اون جلوبیام 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

تاپیک شما روخوندم دقیقا شوهر منم همینه اگه من برم تو قیافه جای اینکه از دلم دربیاره خودش می‌ره تو قی ...

پس مث شوهر منه،انگار بچس و نیاز ب توجه و محبت داره،ولی وقتی قهر میکنم داغون میشه قشنگگگگ

ن خواب درست حسابی ن خوراک 

پس بنظرم تو توجهتو بهش بیشتر کن اونم خوشش میاد 

همسر من که اینطوریه

باید خامش کنم😂🤦🏻‍♀️

مثلا میگم تو خیلی مهربونی یا مرسی ک‌دوسم داری 

یجورایی تلقین میکنم بهش ک اونم باورش میشه

ولی بحث طلاقو پیش نکش عزیزم چون بهت اعتماد نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مث شوهر منه،انگار بچس و نیاز ب توجه و محبت داره،ولی وقتی قهر میکنم داغون میشه قشنگگگگن خواب درست ...

نمی‌دونم چون زیر ی سقف نرفتیم ببینم وقتایی که باهم اوکی نیستیم چطوره .

شوهر شما دوران عقد چطوری بود ؟

پس مث شوهر منه،انگار بچس و نیاز ب توجه و محبت داره،ولی وقتی قهر میکنم داغون میشه قشنگگگگن خواب درست ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییات. خیلی قشنگ و صبورانه باهام حرف میزنی .. عشقتون پایدار باشه گلی 

نمی‌دونم چون زیر ی سقف نرفتیم ببینم وقتایی که باهم اوکی نیستیم چطوره .شوهر شما دوران عقد چطوری بود ؟

یکسال اولش کههه عالییییی بود چون تا اونموقع اصلا بحث طلاقو نکرده بودم،بعد یسال یکم دور شد ازم 

ولی ما دوران عقد میگشتیم باهم و خیلی اوکی بودیم. از هر لحاظ

یکسال اولش کههه عالییییی بود چون تا اونموقع اصلا بحث طلاقو نکرده بودم،بعد یسال یکم دور شد ازم ولی ما ...

ای جااان عزیزممم .ولی ما متاسفانه از اولش جور نیستیم .

شما سنتی آشنا شدین یا دوست بودین و چن سالتونه

چرا همیشه تقصیر زن میندازید ؟! چرا انقد مرد سالارید ؟! 😑 چرا تقصیر مرد نباشه ؟! چرا مرد نباید زنشو ...

واا چرا جو میدی 🥲من کی گفتم تقصیر زنه. میگم. خب تو پیش قدم شو براش ناز بیار دلشو ببر. مردا عاشق زنای پر عشوه و ناز هستن حتما اینم خشکه دیگه

واا چرا جو میدی 🥲من کی گفتم تقصیر زنه. میگم. خب تو پیش قدم شو براش ناز بیار دلشو ببر. مردا عاشق زنا ...

جو ندادم ! جوابتو دادم . مرد اگه مشکل نداشته باشه زن نازم نکنه میچسبه بهش . مگه مشکل جنسی داشته باشه . ناز و عشوه بحثش جداس . 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
جو ندادم ! جوابتو دادم . مرد اگه مشکل نداشته باشه زن نازم نکنه میچسبه بهش . مگه مشکل جنسی داشته باشه ...

از کجا بفهمم مشکلی داره .چطوری .چون بروز نمی‌ده و بهشم نمیخوره مشکلی داشته باشه از این لحاظ براساس تحقیقی که از آشناها کردم 

جو ندادم ! جوابتو دادم . مرد اگه مشکل نداشته باشه زن نازم نکنه میچسبه بهش . مگه مشکل جنسی داشته باشه ...

چقد عصبی

خب ی پیشنهاد بود مثل بقیه پیشنهادای دوستان

تو چرا گارد میگیری

واقعاا که