2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6005 بازدید | 275 پست
نه محبت کلامی رو کار ندارم.رابطه ش با خداهراش نزدیکه یتی قربون صدقشون میره یا مثلا شده ببینی بغلشون ...

فیزیکی نه .. اما کلامی آره قربون صدقشون می‌ره دوستشون داره .

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

نه محبت کلامی رو کار ندارم.رابطه ش با خداهراش نزدیکه یتی قربون صدقشون میره یا مثلا شده ببینی بغلشون ...

شما چند وقته عقدین. هروقت پیش من میاد انقدر به خودش میرسه  که هیچکس باورش نمیشه آدم برا کسی که دوسش نداره انقد آمادگی کنه .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم همینو میگم .. ممکنه کسی تو زندگیش باشه

ببین من نمیخوام نا امیدت کنم ‌.‌ ولی .. کسی ک سرد نباشه .. ده تا دوس دخترم داشته باشه بازم بازنش ک هنوز تو عقده با اونم گرمه ! نهایتش طرفو نخوان .. ببخشید یه تنوعه ! ولی .. اینو خیلی هواست باشه . البته اگه برات مهمه ک تو زندگی این نباشه . اخه یکی دیروز تاپیک زد . بهش گفتم پرید بهم 😑 برا همین .. میگم اگه این مسئله برات تو زندگی مهمه .. برو پیش یه مشاور خوب . اگه موقعیت یا دسترسی نداری .. گوگل بزن اطلاعات بگیر .. در کل .. برا منکه خیلی مهمه این مسئله . ازدواج نمیکنم ک مث خواهر برادر باشیم . زن محبت میخواد دیگه .. برا ازدواج عجله نکن . الان خیلی راحتتر میتونی جدا شی تا بعد ازدواج .. اگه به تنگنا رسیدی .. و خواستی صدرصد جدا شی .. میشه .. نشد نداره .. اسمتم وقتی دوشیزه باشی از شناسنامه پاک میشه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شما چند وقته عقدین. هروقت پیش من میاد انقدر به خودش میرسه که هیچکس باورش نمیشه آدم برا کسی که دوسش ...

ماهم یسال و نیم.جالب اینه که خودتم اخلاقت شبیه منه.منم مغرورم و اصلا نمیتونم برم سمتش

ببین من نمیخوام نا امیدت کنم ‌.‌ ولی .. کسی ک سرد نباشه .. ده تا دوس دخترم داشته باشه بازم بازنش ک ه ...

مشکل اینجاست که اوایل اصلا دوسش نداشتم و الان خیلی دوسش دارم تو دلم مخفی میکنم و جز کلیپ عاشقانه و...تو چیز دیگه ای بهش نشون ندادم .. 

و ی حس قوی تو دلم میگه اونم خیلی دوستم داره 

فقط درست میگین اگه  انقدر سرد باشه تا اخر عمرم چطوری میتونم زندگی کنم 

ماهم یسال و نیم.جالب اینه که خودتم اخلاقت شبیه منه.منم مغرورم و اصلا نمیتونم برم سمتش

منم اصلا حتی ی بار نشده بهش زنگ بزنم یافیزیکی . 

شما چند سالتونه

خوشبحالت حداقل سنتی بوده.منو بگو که ۱۰ سال دوست بودیم

جدی . نه ما قبل عقد شاید کلا دو سه بار در حد احوالپرسی همو دیدیم 

شاید مرد نیست البته ببخشید ولی واقعاً جدی میگم ...😐🙏

هست . میگم مجازی دیدم چ چیزای رو دنبال می‌کنه . و اینم می‌دونم که تو دوران نوجوونیش دوست دختر داشته البته ن تا حد فیزیکی

شاید مرد نیست البته ببخشید ولی واقعاً جدی میگم ...😐🙏

پس چرا از بچه حرف میزنه گاها یا انقد هزینه برای دختر چرا !!!

مهریه بالاو جشن آنچنانی