taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 29828 بازدید | 162 پست کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد تعداد رای : 0 نظرسنجی بیمارستان بهشتی اصفهان کی ای وی اف کرده الزامی 0 0% الزامی 0 0% واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1396/06/27 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12883 شما در مورد هزینه چیزی از بیمارستان نپرسیدین؟ سلام عزیزم. راستش هزینه ها رو نمیدونم من آی وی اف الان نمیخوام انجام بدم. اول برای معاینه و پاپ اسمیر میرم بعد به صلاحدید دکتر بقیه مراحل. خیلی هم عالی که نوبتامون با هم بشه.تلفنی باید نوبت بگیریم ؟
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 جدی آخه من اصفهان مرکز مشتاق سوال کردم گفت حدودا ۶ تومن میشه.میخواستم ببینم بهشتی ارزون تره یا نه مشتاق کلینیک خصوصیهبهشتی دولتیه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 چ خوب ...زیاد نشدهزینش نسبت ب جاهای دیگه اره خیلی مناسبه کیفیت کار و پرسنل و کادرپزشکی عالی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اره خیلی شرایط بدی بوده.قسمت بوده ماه بعدش طبیعی باردار بشین.ناراحت نباشین هر چیزی بدی هم که خدا براما قرار میده حکمتی داره که به صلاحمونه و چقد دیر میفهمیم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 اره خیلی مناسبه ک کیفیت کار و پرسنل و کادرپزشکی عالی بنظرت من برم اونجا میتونم نتیجه بگیرم؟؟؟آدرسش رو هم اگه لطف کنی بدی ک ممنونت میشم تا خدا هست زندگی هست...
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 بنظرت من برم اونجا میتونم نتیجه بگیرم؟؟؟آدرسش رو هم اگه لطف کنی بدی ک ممنونت میشم چرانتیجه نگیری ؟توکه تاحالادرمان هم نکردی عزیزم من اصفهانی نیستم و بار اول الله بختکی به چشمم خورد و رفتم این بیمارستان.طبق ادرس نرفتمفقط میدونم بعد از پل فلزیهبزن تو نت ادرسشومیاره خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 چرانتیجه نگیری ؟ توکه تاحالادرمان هم نکردی عزیزم من اصفهانی نیستم و بار اول الله بختکی به چش ... گفتم شاید چون اسپرمش صفره نتیجه نگیرم...شما هم اهوازی هستی؟ تا خدا هست زندگی هست...
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 نه گلم از بقیه ک میپرسیدم همه میگفتن..۶_۷..شما مشکلتون چیه؟ والا من تا دو سال بهم میگفتن مشکلی نداری ولی باردار نشدم.الان چند ماهه بهم گفتن ذخیره تخمدانت کمه
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 سلام عزیزم. راستش هزینه ها رو نمیدونم من آی وی اف الان نمیخوام انجام بدم. اول برای معاینه و پ ... بله.اگه تلفنش را ندارید براتون بفرستم تلفن گویاست
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 گفتم شاید چون اسپرمش صفره نتیجه نگیرم...شما هم اهوازی هستی؟ آرهصفر مطلقه؟اگر صفره صفر که نمیشه میکرو کرد خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 آره صفر مطلقه؟ اگر صفره صفر که نمیشه میکرو کرد اره صفر مطلق...پس باید چ کنم؟ تا خدا هست زندگی هست...
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اره صفر مطلق...پس باید چ کنم؟ عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادشهیچ راهی نداره جز...که مورد قبول شما نیستدخترعموی من مثل شما بود با اسپرم اهدایی 3بچه داره الان خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادش هیچ راهی نداره جز... که مورد قبول شما نیست دخت ... 😔😔 تا خدا هست زندگی هست...
مریم1368 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4152 عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادش هیچ راهی نداره جز... که مورد قبول شما نیست دخت ... ببخشید ای وی اف واسه تعیین جنسیت هم انجام میدن؟؟ هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 ببخشید ای وی اف واسه تعیین جنسیت هم انجام میدن ؟؟ بله عزیزم انجام میدن و تقریبا صد در صد هست