2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29828 بازدید | 162 پست
شما در مورد هزینه چیزی از بیمارستان نپرسیدین؟

سلام عزیزم. راستش هزینه ها رو نمیدونم 

من آی وی اف الان نمیخوام انجام بدم. اول برای معاینه و پاپ اسمیر میرم بعد به صلاحدید دکتر بقیه مراحل. خیلی هم عالی که نوبتامون با هم بشه.

تلفنی باید نوبت بگیریم ؟

جدی آخه من اصفهان مرکز مشتاق سوال کردم گفت حدودا ۶ تومن میشه.میخواستم ببینم بهشتی ارزون تره یا نه

مشتاق کلینیک خصوصیه

بهشتی دولتیه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب ...زیاد نشدهزینش نسبت ب جاهای دیگه

اره خیلی مناسبه  کیفیت کار و پرسنل و کادرپزشکی عالی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اره خیلی شرایط بدی بوده.قسمت بوده ماه بعدش طبیعی باردار بشین.ناراحت نباشین

هر چیزی بدی هم که خدا براما قرار میده حکمتی داره که به صلاحمونه و چقد دیر میفهمیم

بنظرت من برم اونجا میتونم نتیجه بگیرم؟؟؟آدرسش رو هم اگه لطف کنی بدی ک ممنونت میشم

چرانتیجه نگیری ؟

توکه تاحالادرمان هم نکردی 

عزیزم من اصفهانی نیستم و بار اول الله بختکی به چشمم خورد و رفتم این بیمارستان.طبق ادرس نرفتم

فقط میدونم بعد از پل فلزیه

بزن تو نت ادرسشومیاره

چرانتیجه نگیری ؟ توکه تاحالادرمان هم نکردی  عزیزم من اصفهانی نیستم و بار اول الله بختکی به چش ...

گفتم شاید چون اسپرمش صفره نتیجه نگیرم...شما هم اهوازی هستی؟

تا خدا هست زندگی هست...
گفتم شاید چون اسپرمش صفره نتیجه نگیرم...شما هم اهوازی هستی؟

آره

صفر مطلقه؟

اگر صفره صفر که نمیشه میکرو کرد

اره صفر مطلق...پس باید چ کنم؟

عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادش

هیچ راهی نداره جز...

که مورد قبول شما نیست

دخترعموی من مثل شما بود با اسپرم اهدایی 3بچه داره الان

عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادش هیچ راهی نداره جز... که مورد قبول شما نیست دخت ...

ببخشید ای وی اف واسه تعیین جنسیت هم انجام میدن

؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد