2777
2789

بچهاااا یعنی هزار بار تاپیک زدم ی نفر درست راهنمایی نکرده 

بابا آمدم به کراشم پیام بدم ی پیج کاری داشت بعد طرف دو ویس فرستاده و ی آیدی داده 

من تاحالا صدای کراشم در حد ی کلمه شنیدم ولی مطمعنم اینم نیست یعنی صداش اصلا ی زره ام شبیه اون نیست گفتم شما ادمین ای گفت آره این ور پیام بدید اون آیدی ام کلا عکس های محمده(کراشم) حتی عکس بچگیش ولی چیزی ک شک دارم اینه یعنی اون اکانت ام دست دوستاشه؟ 

الان چیکار کنم؟ به پسره بگم ولی شما اصلا صداتون شبیه محمد نیست ضایع است ن؟ یا بگم الان اینم دست شماست یعنی شما دوست محمد هستید؟ 

خیلی تابلوعهههههه 

بعد پسره نمیگه خب تو چرا اینارو می‌پرسی 

(:A__•~•__M:)
اگ دوس داری خودش بیاد وسط خب بگو یکی از اشنام

خب نمیگه کی ای ؟ من بگم همسایتون ام ؟ بعد مشخصه تاحالا هیچ دختری بهشون پیام نداده منم به اندازه کافی از پنجره زل میزنم بهش مشخص میشه منم فقط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری نمیتونی ببینیش؟

زیاد نمی‌بینمش میگم اول ها ک میومد تو کوچه سریع به پنجره ما نگاه میکرد من روم و یمگیرفتم یا فرار میکردم یا اخم میکردم یا بی محلی میکردم 

دیگه هیچ وقت نگاه نمیکنه 

واقعا خجالت میکشم زل میزنم بهش ولی خب میگم الان هرچی زل میزنم نگاه نمیکنخ