2777
2789
عنوان

فردا پسرم جشن آب داره ولی میگه گلوم درد داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 41 پست
نه اشتباه نوشتم منظورم همین شنبه بود. والا پسره من تو مریضی رکورد زده

باید براش واکسن بزنی

پسر من پارسال تقریبا همش غایب بود از مریضی

۱۵ مهر پیش دبستانیش شروع شد ۳ روز رفت دیگه تا آخر آبان نرفت

دوباره یه چند روز رفت دوباره مریض

امسال براش واکسن زدیم

پارسال هم دکترش گفت بزنیدا ولی دیگه دیر شد پیدا نکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید براش واکسن بزنیپسر من پارسال تقریبا همش غایب بود از مریضی۱۵ مهر پیش دبستانیش شروع شد ۳ روز رفت ...

والا چشم من از واکسن جوری ترسیده حد نداره تابستون واکسن ۶سالگیشو زدم بچم ۱۳ روز تب کرد اخرشم بستری شد دیگه سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه غلط بکنم واکسن بزنم

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بخاطر هزینه نیس همش.کل متنو بخون چون پارسالم همش تو جشن ها مریض میشد و بچه خودش ذوق داشت هم هزینه می ...

عزیزم اون کاربر چیزی بهت نگفت شما ناراحت پسرت هستی بد برداشت کردی

عزیزم دختر منم یک هفته پیش جشن آب داشتن. زنگ دوم 

میخوای سوال کن از مدرسه کی هست ببر و بیارش خونه بزار استراحت کنه 

نگران نباش خوب میشه انشالله 

دختر من که از اول مدرسه ها مریضه تا الان از همدیگه ویروس میگیرن

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم اون کاربر چیزی بهت نگفت شما ناراحت پسرت هستی بد برداشت کردیعزیزم دختر منم یک هفته پیش جشن آب د ...

اخه بگم مریضه میگن نیار کلا موندم چیکار کنم

الان حال نداره؟ 

اگه نه ماسک بزن امروزو بفرست بره ذوق داره 

دختر منم دائما مریضه میره از این و اون ویروس میگیره 

خب نمیشه هم که بچه هاشونو مدرسه نفرستن من حق میدم ...

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان حال نداره؟ اگه نه ماسک بزن امروزو بفرست بره ذوق داره دختر منم دائما مریضه میره از این و اون ویر ...

خوابه الان دارو داده بودم بهش . پسر من رکورد زده بخدا دیگه عاجز شدم . از وقتی میره مدرسه بدنش ضعیفتر شده غدد لنفامی هاش متورم شدن هر دارویی هم گفتن خوبه دادم بهش دیگه بریدم

من شماره معلمشونو دارم هر سوالی دارم از معلم میپرسم 

مثلا خانم جشن رو زنگ چندم میگیرید و ... این بنده خدام پاسخ میده خیلی خانم خوبیه

حالا یه چیزی بگم جدای این بحث سرماخوردگی .....

انگار هزینه جشنرو پرداخت میکنی یه نیرو یا نرژی منفی وارد میشه و نمیزاره پسر نازنینتون از جشن لذت ببره ....این دفعه بیخیال باشید 

هزینه پرداخت نکنید از ابتدا و دیر پرداخت کنید ببینید چی میشه ! 

من خودم یه لباسی که میپوشیدم با همسرم بحثم میشد😂😂😂 اون لباسو پرت کردم انداختم چمدون😅 دیگه دعوام نمیشه 

شاید باورت نشه ولی ربط داره بخدا

من شماره معلمشونو دارم هر سکالی دارم از معلم میپرسم مثلا خانم جشن رو زنگ چندم میگیرید و ... این بنده ...

من همیشه اولین نفر هزینه جشنو پرداخت میکنم. پرداخت نکنم هم نمیشه که باید پرداخت کنیم. من شماره معلمشو ندارم فقط پی ویشو دارم تو شاد چون گروه داریم

خوابه الان دارو داده بودم بهش . پسر من رکورد زده بخدا دیگه عاجز شدم . از وقتی میره مدرسه بدنش ضعیفتر ...

نگران نباش عزیزم 

انگار دقیقا دختر منو داری میگی

از مدرسه ویروس میگیرن 

دخکرم ماسک نمیزنه

میفهممت خواهر 

من همیشه اولین نفر هزینه جشنو پرداخت میکنم. پرداخت نکنم هم نمیشه که باید پرداخت کنیم. من شماره معلمش ...

خب تو همون پی وی سوال کن اونجا هم میشه عزیزم 

نگفتم پرداخت نکن دیر پرداخت کن

منم خودم همیشه جز اولین نفرا هستم پرداخت میکنم اما انگار به شما نمیفته 

شما اینکارو بکن درست میشه باور کن