taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان 29827 بازدید | 162 پست کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد تعداد رای : 0 نظرسنجی بیمارستان بهشتی اصفهان کی ای وی اف کرده الزامی 0 0% الزامی 0 0% واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1396/06/27 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 سلاممن دارم بیمارستان بهشتی ای وی اف میکنم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
bihar عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 66 سلام من دارم بیمارستان بهشتی ای وی اف میکنم سلام عزیزم میشه لطف کنید اسم دکترتون رو بگید
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 سلام عزیزم میشه لطف کنید اسم دکترتون رو بگید دکتر الهام نقشینه خیییلیییی عالی و مهربونهدکتر تهرانی هم خوبه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
bihar عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 66 دکتر الهام نقشینه خیییلیییی عالی و مهربونه دکتر تهرانی هم خوبه ممنون عزیزم شما ساکن اصفهانید؟هزینه آی وی اف تو بیمارستان بهشتی چقدر میشه؟
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 ممنون عزیزم شما ساکن اصفهانید؟هزینه آی وی اف تو بیمارستان بهشتی چقدر میشه؟ نه من از اهواز میرم یک ملیون و سیصد واسه ای وی اف و فریز و یک ملیون و صد و پنجاه داروهام شد کلن خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
bihar عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 66 نه من از اهواز میرم یک ملیون و سیصد واسه ای وی اف و فریز و یک ملیون و صد و پنجاه داروه ... انشاالله بحق این ماه نتیجه میگیری
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 چطور باید نوبت بگیریم؟ ساعت 7 صبح اونجا باشمن بهت دکتر الهام نقشینه رو توصیه میکنم خداییش با اولین برخوردی که باهاش داشته باشی دعام میکنی که بهت معرفیش کردم😆دکتر تهرانی هم عالیهراستی روزای ویزیت دکتر نقشینه یکشنبه هاست فقط خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ستاره438 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 49 ساعت 7 صبح اونجا باش من بهت دکتر الهام نقشینه رو توصیه میکنم خداییش با اولین برخوردی که باها ... راستی اگر روزی که باید بری مثلا برای سونو یک شنبه نباشه و روز دیگه باشه چی؟یه دکتر دیگه سونو میکنه یا دکتر نقشینه خودش میاد؟ کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 راستی اگر روزی که باید بری مثلا برای سونو یک شنبه نباشه و روز دیگه باشه چی؟یه دکتر دیگه سونو میکنه ی ... نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنهاما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ستاره438 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 49 نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنه اما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش مزاحمت میشم ها.داروهات را همون اصفهان گرفتی؟راحت گیر اومد؟ کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ... نه اصلن راحت گیر نمیاد من داروی خارجی میخواستم اما ایرانی همه جا هستمن میخواستم برم تهران داروها رو بخرم اما داروخانه دکتر بختیاری پیدا کردم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
bihar عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 66 ساعت 7 صبح اونجا باش من بهت دکتر الهام نقشینه رو توصیه میکنم خداییش با اولین برخوردی که باها ... مرسی عزیزم ممنون
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 نه عزیزم دکتره دیگه سونو میکنه اما اگر بخوای ای وی اف کنی خودش همه کاراتو میکنه عزیزم رسیدگی شون چجوریه من قبلا مرکز بودم .اینطوریه که هر روز یکی ویزیت کنه؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹