2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29828 بازدید | 162 پست
😔😔

کی به شما گفته صفره؟ آیا آزمایشات لازم را انجام دادین؟ کلی علم پیسرفت کرده و الان هر چیزی درمانی داره.نا امید نباشید.راه آخرش اینه که اسپرم اهدایی هم هست که تو آزمایشگاه با تخمک شما لقاح انجام میشه و به رحمتون منتقل میشه. و شما بارداربه جز شما و شوه تونم هیچ کس از این موضوع مطلع نمیشه.البته میگم این راه آخره.الان کلی دارو هست بدا تقویت اسپرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ای وی اف واسه تعیین جنسیت هم انجام میدن ؟؟

بله

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کی به شما گفته صفره؟ آیا آزمایشات لازم را انجام دادین؟ کلی علم پیسرفت کرده و الان هر چیزی درمانی دار ...

آزمایش داد اسپرمش صفر بود..ن اسپرم اهدایی ک نه من راضیم ن شوهرم

تا خدا هست زندگی هست...

سلام دوستان کسی هزینه ای یو ای تو این بیمارستانا میدونه؟من خودم اصفهانیم امابشدت وحشت دارم از مراکز نازایی شوهرم کم تحرکه ....دکتر به من گفت برو بهشتی بازم هلوت تر از مشتاق و اینا هست 

دکتر نقشینه هنوز روزهای یکشنبه تو این بیمارستان میشینه؟یعنی بخوام ایشون ویزیتم کنه یکشنبه 7 صبح اونج ...

عزیزم شما رفتید پیش دکتر نقیشینه؟چجوری نوبت گرفتید؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

سلام بله ولی پیش دکتر تهرانی رفتم ماه سوم ای یو ای کردم البته دکتر نقشینه برام انجام داد و خدارروشکر ...

مشکلتون چی بود؟چندوقت منتظر بودید؟

من دوماهه همش میخوام پیش دکتر نقشینه نوبت بگیرم ولی نمیشه.همش میگه پره.جمعه 12 به بعد میزنم ولی نمیشه😕

سلام بله ولی پیش دکتر تهرانی رفتم ماه سوم ای یو ای کردم البته دکتر نقشینه برام انجام داد و خدارروشکر ...

یعنی من پیش طهرانی نوبت بگیرم.اگه بخوام دکتر نقشینه آی‌وی اف میکنه؟

والا من تا دو سال بهم میگفتن مشکلی نداری ولی باردار نشدم.الان چند ماهه بهم گفتن ذخیره تخمدانت کمه

رعد و برق جان پیش دکتر نقشینه جواب گرفتی و باردار شدی؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦