taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 162 پست کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد تعداد رای : 0 نظرسنجی بیمارستان بهشتی اصفهان کی ای وی اف کرده الزامی 0 0% الزامی 0 0% واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1396/06/27 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 ممنونم عزیزم...از هزینش هم خبر داری؟ برا من 3 تومن شد با دارو خارجی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 خب خدا را شکر.ولی به هر حال بهتره برین سونو تا خیالتون راحت باشه دیروز رفتم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 برا من 3 تومن شد با دارو خارجی کی انجام دادین؟ تا خدا هست زندگی هست...
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 من که همه رو تو بازو زدم 9تا جنین تشکیل شد 2تا انتقال دادم من روز دوم انتقال میخواستم با هواپیما ب ... آخی چه بد.استرس داشتینخدا نی نی تو دلتونو حفظ کنه براتون
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 شما بیمارستان شهید بهشتی انجام دادین دیگه؟ گمیدونید هزینه اش چقدر میشه؟ من ۳۸ سالمه و بچه دو ... با دارو خارجی 3 تومناما برای شما بیشتره چون یک و هشتصدش رو دولت به زوج های زیر40 بدون فرزند تخفیف میدهشما فرزند دارید یک و هشتصد تا 2 ملیون بیشتر پاتون میوفته خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 کی انجام دادین؟ آبان تخمک کشی بهمن انتقال خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 با دارو خارجی 3 تومن اما برای شما بیشتره چون یک و هشتصدش رو دولت به زوج های زیر40 بدون فرزند تخفیف ... جدیآخه من اصفهان مرکز مشتاق سوال کردم گفت حدودا ۶ تومن میشه.میخواستم ببینم بهشتی ارزون تره یا نه
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 آبان تخمک کشی بهمن انتقال چ خوب ...زیاد نشدهزینش نسبت ب جاهای دیگه تا خدا هست زندگی هست...
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 آخی چه بد.استرس داشتین خدا نی نی تو دلتونو حفظ کنه براتون اون روز استرسی که من کشیدم بشر به عمرش ندیدشوهرم روز قبل داروهامو برده بود با ماشین رفتمن پیش دوستامون موندم تنها تو فرودگاه و اگرم پرواز گیرم نمیومد دارو نداشتم استفاده کنم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 اون روز استرسی که من کشیدم بشر به عمرش ندید شوهرم روز قبل داروهامو برده بود با ماشین رفت من پیش دو ... اره خیلی شرایط بدی بوده.قسمت بوده ماه بعدش طبیعی باردار بشین.ناراحت نباشین
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 چ خوب ...زیاد نشدهزینش نسبت ب جاهای دیگه شما هزینه پرسیدین از جاهای دیگه؟
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12883 سلام به همه. سلام mimikh جاناتفاقی این تاپیک رو باز کردم . قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم تو شهید بهشتی که شما لطف کردی معرفی کردی مرسی دوستماصفهان اومدی واسه ویزیت معطل شدی بیمارستان نمون. آدرس میدم بیا منزل ما خوشحال میشم واقعا
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 سلام به همه. سلام mimikh جان اتفاقی این تاپیک رو باز کردم . قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم تو شهید ... سلام ندول جان.شما این ماه میخوای بری شهید بهشتی.منم هستم بیا با هم باشیم تحملش راحت تره
رعدوبرق عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 733 سلام به همه. سلام mimikh جان اتفاقی این تاپیک رو باز کردم . قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم تو شهید ... شما در مورد هزینه چیزی از بیمارستان نپرسیدین؟
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 شما هزینه پرسیدین از جاهای دیگه؟ نه گلم از بقیه ک میپرسیدم همه میگفتن..۶_۷..شما مشکلتون چیه؟ تا خدا هست زندگی هست...