2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 162 پست
ممنونم عزیزم...از هزینش هم خبر داری؟

برا من 3 تومن شد با دارو خارجی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خب خدا را شکر.ولی به هر حال بهتره برین سونو تا خیالتون راحت باشه

دیروز رفتم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بیمارستان شهید بهشتی انجام دادین دیگه؟  گمیدونید هزینه اش چقدر میشه؟ من ۳۸ سالمه و بچه دو ...

با دارو خارجی 3 تومن

اما برای شما بیشتره چون یک و هشتصدش رو دولت به زوج های زیر40 بدون فرزند تخفیف میده

شما فرزند دارید یک و هشتصد تا 2 ملیون بیشتر پاتون میوفته

کی انجام دادین؟

آبان تخمک کشی بهمن انتقال

با دارو خارجی 3 تومن اما برای شما بیشتره چون یک و هشتصدش رو دولت به زوج های زیر40 بدون فرزند تخفیف ...

جدی

آخه من اصفهان مرکز مشتاق سوال کردم گفت حدودا ۶ تومن میشه.میخواستم ببینم بهشتی ارزون تره یا نه

آخی چه بد.استرس داشتین خدا نی نی تو دلتونو حفظ کنه براتون

اون روز استرسی که من کشیدم بشر به عمرش ندید

شوهرم روز قبل داروهامو برده بود با ماشین رفت

من پیش دوستامون موندم 

تنها تو فرودگاه و اگرم پرواز گیرم نمیومد دارو نداشتم استفاده کنم

سلام به همه. سلام mimikh جان

اتفاقی این تاپیک رو باز کردم . قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم تو شهید بهشتی که شما لطف کردی معرفی کردی مرسی دوستم

اصفهان اومدی واسه ویزیت معطل شدی بیمارستان نمون. آدرس میدم بیا منزل ما خوشحال میشم واقعا

سلام به همه. سلام mimikh جان اتفاقی این تاپیک رو باز کردم . قصد داشتم یه دکتر خوب پیدا کنم تو شهید ...

سلام ندول جان.شما این ماه میخوای بری شهید بهشتی.منم هستم بیا با هم باشیم تحملش راحت تره