2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 162 پست
خانم ها فرق آی وی اف با میکرو چیه

عزیزم ای وی اف تخمک و اسپرم خودشون لقاح میکنن

اما میکرو اونایی که اسپرمشون ضعیفه و توانایی لقاح نداره اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی من خواستم انجام بدم نرم اهواز؟

عزیزم تو که هنوز درمان رو شروع نکردی 

من 4 سال اهواز درمان کردم وقتی نتیجه نگرفتم رفتم جای دیگه

شاید همین اهواز زود درمان شی

برو بیمارستان اما زیرنظر نیکبخت درمان روشروع کن خیلی دکترخوبیه درزمینه ای وی اف

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مشکلتون چی بود که ای وی اف کردین؟ چرا میکرو نکردین؟

میکرو برای کسایی که شوهرشون کم تحرکی اسپرم دارن و توانایی لقاح طبیعی با تخمک رو ندارن

منو شوهرم کامل سالم بود تمام ازمایشاتمون

میکرو برای کسایی که شوهرشون کم تحرکی اسپرم دارن و توانایی لقاح طبیعی با تخمک رو ندارن منو شوهرم کام ...

درسته

منم شوهرم کاملا سالمه

خودم ذخیره تخمدانم کمه

وقتی هم فولیکول تولید میشه آزاد نمیشه

میخوام ای وی اف کنم اما از اون همه امپول میترسم

مخصوصا دور ناف

درسته منم شوهرم کاملا سالمه خودم ذخیره تخمدانم کمه وقتی هم فولیکول تولید میشه آزاد نمیشه میخوام ...

دور ناف نزن تو بازو برن 

من همه رو تو بازو زدم گرچه بعد ها دیدم دور ناف چون بافت شکم نرمه دردش خیلی خیلی کمتره

خونریزیتون قطع شد؟

خونریزی قط شد الان لکه بینی قهوه اییه

دور ناف نزن تو بازو برن  من همه رو تو بازو زدم گرچه بعد ها دیدم دور ناف چون بافت شکم نرمه دردش ...

آخه دکتر گفت دور ناف خیلی بهتر جواب میده

شما چند تا جنین انتقال دادین؟

خودتون فکر میکنید چرا نگرفت؟

استراحت کردین؟ آخ من سر کارم نمیتونم خیلی استراحت کنم

دور ناف نزن تو بازو برن  من همه رو تو بازو زدم گرچه بعد ها دیدم دور ناف چون بافت شکم نرمه دردش ...

شما بیمارستان شهید بهشتی انجام دادین دیگه؟ 

گمیدونید هزینه اش چقدر میشه؟

من ۳۸ سالمه و بچه دوممه

آخه دکتر گفت دور ناف خیلی بهتر جواب میده شما چند تا جنین انتقال دادین؟ خودتون فکر میکنید چرا نگرفت ...

من که همه رو تو بازو زدم 9تا جنین تشکیل شد

2تا انتقال دادم

من روز دوم انتقال میخواستم با هواپیما برگردم شهدرم که جاموندم و کلی گریه کردم و اینطرف اونطف دویدم تا بزور با 3برابرقیمت یه هواپیمای اشغالی بدون اسانسور گیرم اومد 8 ساعت تو فرودگاه بودم