taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 29830 بازدید | 162 پست کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد تعداد رای : 0 نظرسنجی بیمارستان بهشتی اصفهان کی ای وی اف کرده الزامی 0 0% الزامی 0 0% واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1396/06/27 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 فعلن که افتادم رو خونریزی نمیدونم میمونه یانه.کارشون خیلی خوبه چند پست بالاتر کامل توضیح دادم چیزی نیست عزیزم نگران نباش. نشاسته تو آب حل کن بخور ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 فعلن که افتادم رو خونریزی نمیدونم میمونه یانه.کارشون خیلی خوبه چند پست بالاتر کامل توضیح دادم عزیزم دعای مشلول رو بخون خیلی خوبهههه ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 عزیزم دعای مشلول رو بخون خیلی خوبهههه اسمش رو نشنیدم.تو نت بزنم میاد؟ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ستاره438 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 49 سلام عزیزم شما پیش دکتر نقش نتیجه گرفتید؟ مشکلتون چی بود؟ سلام خانمی.من تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم کلا ضعیف بود.بله خدارا شکر نتیجه گرفتم کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
ستاره438 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 49 سلام عزیزم شما پیش دکتر نقش نتیجه گرفتید؟ مشکلتون چی بود؟ ببخشید دیر جواب دادم.کاربری قبلی ام درست شد دیگه با این کاربری دیر به دیر میام.کاربری قبلی ام ستاره#438 کاربری ام خراب شد.ستاره منتظر قبلی ام. 5ساااال انتظار. خدااااایا معجزه. دیگه نمیکشم
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 سلام خانمی.من تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم کلا ضعیف بود.بله خدارا شکر نتیجه گرفتم خدارو هزاران بار شکر😍😍😍 خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 فعلن که افتادم رو خونریزی نمیدونم میمونه یانه.کارشون خیلی خوبه چند پست بالاتر کامل توضیح دادم سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی😍😍مواظب خودت باش و استراحت کنانشاا. خدای بخشنده برات حفظش کنه خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 ببخشید دیر جواب دادم.کاربری قبلی ام درست شد دیگه با این کاربری دیر به دیر میام. کاربری قبلی ام ستار ... عزیزم اگه با این کاربری اومدی لطفا بگو از اول ک سیکل شروع میشه چقد تا انتقال طول میکشهلطفا اگه وقت کردی مراحلشو و مدت زملنی ک هر مرحله طول میکشه را برام بگو لطفاممنون🌹🌹🌹 خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 اسمش رو نشنیدم.تو نت بزنم میاد؟ آره تو نت هست ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 سلام خانمی.من تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم کلا ضعیف بود.بله خدارا شکر نتیجه گرفتم پیش دکتر نقشینه نتیجه گرفتین؟ آی وی اف کردین؟ ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی😍😍 مواظب خودت باش و استراحت کن انشاا. خدا ... خیلی ممنون عزیزم.الهی آمینامیدوارم خدا از دهنت بشنوه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 آره تو نت هست مرسی گلی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
_روشنا_ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 6394 نه من از اهواز میرم یک ملیون و سیصد واسه ای وی اف و فریز و یک ملیون و صد و پنجاه داروه ... چرا اهواز ای وی اف نکردی؟مگه دکتراش خوب نیستن؟ تا خدا هست زندگی هست...
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 چرا اهواز ای وی اف نکردی؟مگه دکتراش خوب نیستن؟ عزیزم امکاناتش قابل مقایسه با شهرها ی بزرگ نیستو اینکه من اونجا ازمایشاتی دادم که اهواز نداشت خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢