2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 162 پست
عزیزم رسیدگی شون چجوریه من قبلا مرکز بودم .اینطوریه که هر روز یکی ویزیت کنه؟

عالیه رسیدگیشون .هر روز هفته یه دکتر میاد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عالیه رسیدگیشون .هر روز هفته یه دکتر میاد

اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال هم دادی چی شد؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ...

اگه تو خیابون شمس آبادی و آمادگاه دارویی رو پیدا نکردی برو داروخانه هلال احمر تو آیینه خانه قطعا داره

اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال ه ...

عزیزم اینطور نیست.خوده دکتر بخاطر من بلند میشد میومد اول وقت بیمارستان سونو میکرد میرف

فقط یبار یه دکتر دیگه منو سونو کرد که اونم باتوجه به پرونده ام ادامه دارو رو برام تجویز کرد و گف سونو بعدی دکترخودت باید سونو کنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگه تو خیابون شمس آبادی و آمادگاه دارویی رو پیدا نکردی برو داروخانه هلال احمر تو آیینه خانه قطعا دار ...

نداره اونجا.داروخانه دکتربختیاری تمام داروها ی خارجی ای وی اف رو داره

نداره اونجا.داروخانه دکتربختیاری تمام داروها ی خارجی ای وی اف رو داره

داروخانه دکتر بختیاری آدرسش کجاست؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ...

سلام عزیزم شما پیش دکتر نقش نتیجه گرفتید؟

مشکلتون چی بود؟

اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال ه ...

سلام دوستم شما رفتی بیمارستان دکتر بهشتی پیش دکتر نقشینه؟

داروخانه دکتر بختیاری آدرسش کجاست؟

چهارباغ بالا پیش اداره برق.تو بیمارستان از منشی ها بپرسین ادرس دقیق میدن بتون

سلام من دارم بیمارستان بهشتی ای وی اف میکنم

سلام عزیزم  آی وی اف کردین چیی شد به نتیجه رسیدین؟ آخه میخواستم برم اونجا کارشون خوب هست؟

...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟
من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
سلام عزیزم  آی وی اف کردین چیی شد به نتیجه رسیدین؟ آخه میخواستم برم اونجا کارشون خوب هست؟

عزیزم ای وی اف کردم اما منفی شد

میخواستم این ماه برم دوتاجنین دیگه برام انتقال بدن اما شکر خدا طبیعی باردار شدم

عزیزم ای وی اف کردم اما منفی شد میخواستم این ماه برم دوتاجنین دیگه برام انتقال بدن اما شکر خدا طبیع ...

خب خداروشکر. انشاءالله که سلامت دنیا بیان. عزیزم به نظر شما بیمارستان بهشتی کارشون خوب هست؟ 

...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟
من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
خب خداروشکر. انشاءالله که سلامت دنیا بیان. عزیزم به نظر شما بیمارستان بهشتی کارشون خوب هست؟ 

فعلن که افتادم رو خونریزی نمیدونم میمونه یانه.کارشون خیلی خوبه چند پست بالاتر کامل توضیح دادم