taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 29827 بازدید | 162 پست کی بیمارستان بهشتی اصفهان ای وی اف کرده؟لطفا بیاد تعداد رای : 0 نظرسنجی بیمارستان بهشتی اصفهان کی ای وی اف کرده الزامی 0 0% الزامی 0 0% واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1396/06/27 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 عزیزم رسیدگی شون چجوریه من قبلا مرکز بودم .اینطوریه که هر روز یکی ویزیت کنه؟ عالیه رسیدگیشون .هر روز هفته یه دکتر میاد خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عالیه رسیدگیشون .هر روز هفته یه دکتر میاد اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال هم دادی چی شد؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
مینابانووووو عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 5227 مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ... اگه تو خیابون شمس آبادی و آمادگاه دارویی رو پیدا نکردی برو داروخانه هلال احمر تو آیینه خانه قطعا داره
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال ه ... عزیزم اینطور نیست.خوده دکتر بخاطر من بلند میشد میومد اول وقت بیمارستان سونو میکرد میرففقط یبار یه دکتر دیگه منو سونو کرد که اونم باتوجه به پرونده ام ادامه دارو رو برام تجویز کرد و گف سونو بعدی دکترخودت باید سونو کنه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اگه تو خیابون شمس آبادی و آمادگاه دارویی رو پیدا نکردی برو داروخانه هلال احمر تو آیینه خانه قطعا دار ... نداره اونجا.داروخانه دکتربختیاری تمام داروها ی خارجی ای وی اف رو داره خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 نداره اونجا.داروخانه دکتربختیاری تمام داروها ی خارجی ای وی اف رو داره داروخانه دکتر بختیاری آدرسش کجاست؟ خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 مرسی عزیزم. من تازه برای آی وی اف پیش نقشینه پرونده تشکیل دادم. یه سوال دیگه . تو را خدا منو ببخش &n ... سلام عزیزم شما پیش دکتر نقش نتیجه گرفتید؟مشکلتون چی بود؟ خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 اینطور که هر روز تو سیکل ای وی اف یکی ویزتت کنه که خوب نیست.باید از اول با یه دکتر باشی.شما انتقال ه ... سلام دوستم شما رفتی بیمارستان دکتر بهشتی پیش دکتر نقشینه؟ خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 داروخانه دکتر بختیاری آدرسش کجاست؟ چهارباغ بالا پیش اداره برق.تو بیمارستان از منشی ها بپرسین ادرس دقیق میدن بتون خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 سلام دوستم شما رفتی بیمارستان دکتر بهشتی پیش دکتر نقشینه؟ نه من بهشتی اصلا نرفتم واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 نه من بهشتی اصلا نرفتم مشتاق رفتین؟ خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 سلام من دارم بیمارستان بهشتی ای وی اف میکنم سلام عزیزم آی وی اف کردین چیی شد به نتیجه رسیدین؟ آخه میخواستم برم اونجا کارشون خوب هست؟ ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 سلام عزیزم آی وی اف کردین چیی شد به نتیجه رسیدین؟ آخه میخواستم برم اونجا کارشون خوب هست؟ عزیزم ای وی اف کردم اما منفی شدمیخواستم این ماه برم دوتاجنین دیگه برام انتقال بدن اما شکر خدا طبیعی باردار شدم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
zoli2 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 337 عزیزم ای وی اف کردم اما منفی شد میخواستم این ماه برم دوتاجنین دیگه برام انتقال بدن اما شکر خدا طبیع ... خب خداروشکر. انشاءالله که سلامت دنیا بیان. عزیزم به نظر شما بیمارستان بهشتی کارشون خوب هست؟ ...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
mimikh عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 خب خداروشکر. انشاءالله که سلامت دنیا بیان. عزیزم به نظر شما بیمارستان بهشتی کارشون خوب هست؟ فعلن که افتادم رو خونریزی نمیدونم میمونه یانه.کارشون خیلی خوبه چند پست بالاتر کامل توضیح دادم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢