2777
2789

اگه از شرایط اطرافتون ،تربیت بچه های اطراف یا حتی بچه های خودتون شاکی هستید اگه احساس میکنید جامعه داره به سمت بدی میره از لحاظ جایگاه انسانی 

تک تک افراد جامعه مسئول هستن در موردش شما اگه میخواین بچه بیارین تنها شرط لازم براش داشتن تخمک و اسپرم نیست واقعا یکم قبلش تحقیق کنید چهار تا کلاس برین ،کتاب بخونین ،ببینید چجوری میتونید تو این مسیر مادر یا پدر بهتری بشین بعد بچه بیارین 

در هر رده سنی الان فرزند دارین هنوز دیر نشده از الان شروع به مطالعه کنید تا والد بهتری بشین و بچه تون تو محیط روانی امن تر و سالم تری رشد کنه 

واقعا تو دوره ی الان که دسترسی به اطلاعات سریع و اسونه ،بچه ها میتونن و حق دارن که چند سال دیگه از شما بابت اینکه چرا سعی نکردین اگاه تر باشین براشون شاکی باشن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

هرکس خانواده خودش رو درست کنه جامعه درست میشه

واقعا و قلبا به این حرف شما باور دارم اگه هر کسی یه قدم در راستای اینکه والد اگاه تری بشه و بچه های سالم تری تربیت کنه برداره واقعا تغییرات جامعه روز به روز بزرگ تر میشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.