2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78927 بازدید | 388 پست

وقتی زن خرج خودش نکنه پیدا میشه کسی که از شوهرش خرج بگیره عزیزم مردا نمیفهمن که شما داری قناعت میکنی! فک میکنن که شما در رفاهی و نیاز به چیزی نداری! حالا خوبه  خرج مادرش میکنه،خدا نیاره روزی رو که پای زن دیگه ای درمیون باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم شرف شو می برم زنگم میزنم مادرش

اونوقت رابطه مادر و پسر به هم میخوره از چشم شما می بینه.

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

جواب کاربرا رو بخون که بهت میدن اونوقت می فهمی حق باکیه

من کاری به اون مردک ندارم نه کاری باشما

فقط داشتم پست ها

رومیخوندم

فک کردم چرابایدیه مرد تویه سایت کاملن زنونه وازهمه بدتر یه پستی که به خانوما مربوط میشه /مادرشوهروعروس/باشه؟واقعن چرا رسیدگی نمیکنن

اصلن مرد نباید بیادتوسایت

وقتی زن خرج خودش نکنه پیدا میشه کسی که از شوهرش خرج بگیره عزیزم مردا نمیفهمن که شما داری قناعت میکنی ...

اگه هم خرج کنه یکی دوبار میدن ولی بعد هی میگن نداریم نداریم تا زن دیگه خسته و ناامید میشه 

توروش بگو بگو ک طلامو برد  فروخت گویا نیاز بوده ک کابینتاتونو عوض کنین پول نداشته طلای منو فروخت من بروش نیاوردم غرورش خورد نشه ولی این واقعا نداره و واسه این چیزا از زندگیمون میزنه 

این مخفی کاریا و دزدیا راه ب جایی نمیبره

شوهرش طلای دست زنش رو بفروشم خرج کابینت و سفر مادرش بکنه دزدی نیست بد نیست!!؟این پولی که تو خونه میاد حق اون زنه چرا نباید برای خودش پس انداز کنه؟ حق اون زن چیه پس؟به شوهرش سرویس ج ن س ی بده.بچهاش رو بزرگ کنه. قناعت بکنه.خودش سفر نره...که مادرش آخر عمری دلش هوس کابینت جدید کرده!دلش سفرمیخواد مادرشوهرش زندگی خودش رو کرده !!