2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78927 بازدید | 388 پست

ببین عزیزم بشین تو جمعی که مادر شوهرت و شوهرت باشن بعد بگو اینقدر قسط و بدیهی داریم که این ماه النگمو فروختم برا قسطا چون حقوقمون جوابگو نیست همیشه هر وقت دیدیش اه و ناله کن که نداریم و اینا بعد از اون ور خرج دست شوهرت بزار بگو صندوق خونگی شرکت کردم قسطی رو بده پولی که میده رو برا خودت جمع کن بزار برا روزی به دردت بخوره بزار به شوهرت فشار بیاد تا خودش هم بگه ندارم دستم خالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مخفی کاریا و دزدیا راه ب جایی نمیبره

عزیزم این دزدی نیست این حقشه که شوهرش نمیده میزنه زیرش میده یه نفر دیگه وقتی مرد برات چاره ای نزاره به نظرم به هر ترفندی باید ازش بگیری

من باشم با این شرایط که گفتی راضی نیستم قلبا و طبیعتا اون. زیارت و اینها درست نیست چون از حق زندگی شما داره زده میشه 

من به هیچ وجه مخالف کمک کردن به خانواده نیستم اما اینجوریشو به هیچ وجه اوکی نیستم دیگه تو که اوکی دادی یواشکیش چیه! میدونه کارش اشتباهه شاکی میشی دزدکی انجام داده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه ...

در حد توانش کمک کنه اشکالی نداره ولی النگو از پول شوهرت هم بوده برای تو خریده شده مال تو هست ،خب از نظرم طلا سرمایه است،یه موقع عروسی و جشنی دعوت میشه یه گردنبند هم داشته باشه

سهل انگاری از خودت هم بوده ،النگو را برمیداشتی همراه شوهرت طلافروشی میرفتی و عوضش میکردی یه چیز سنگین تر برمیداشتی ،شوهرت مجبور شه پولی هم اضافه بده،دیگه قدر زنشو میدونه

از نظر شرعی رضایت شما شرط نیست چون مال همسرتون. فقط ایشون نمی‌فهمه کجا و‌چجوری باید خرج کنه که بعداً ...

اتفاقا ازنظر شرعی رضایت ایشون شرطه،،بله با پول همسر خریداری شده ولی هدیه داده شده به زن،،هدیه مال خود زنه شوهرش حقی نداشت.اطلاعات غلط ندیم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

از نظر شرعی وقتی حلاله که مهریه و نفقه شما کاملا پرداخت شده باشه دوستان عزیزی که میگن مال خودشه از نظر شرعی حلاله به این نکته توجه کنن اگه مهریه خانومشو نداده هیچم حلال نیست چون مهریه مثل طلبه و اول باید ادای دین کنه پس استارتر می‌تونه که راضی نباشه 

قطعا بابت کارای خونه و بچه داریم حقوقی نمیگیره پس کلی از شوهرش طلبکارم هست اول دینشو به خانومش ادا کنه بعد بره حاتم بخشی کنه اونم به خاطر چیزای چرت و پرت وقتی خودشون تحت فشارن

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺

بنظرم تا حدی ک مادرشوهرت برای درمان یا خورد و خوراک محتاج کسی نشه با مشارکت همه ی بچه هاش اشکال نداره . اما کابینت و مسافرت و اینا دیگه زیاده رویه و مقصر شمایی . اگ پول خرج کنی یا طلاهات رو نگه داری برای خودت و آینده بچه هات چیزی نمیمونه ک شوهرت بره خرج کنه . من شعارم اینه تو زندگی: پولی ک تو دستته جمع کن، پولی ک نمیبینی رو خرج کن!! شوهر من هیچ وقت نمیگه چقدر پول داره یا نداره یا کی حقوق میگیره . منم همیشه جلوتر یه خرجی میتراشم برای زندگیم ک چیزی اضافه نیاد بخاد ببخشه ب بقیه . شما با صرفه زندگی کنی پولاشو یکی دگ خرج کنه خیلی زور داره والا

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

توروش بگو بگو ک طلامو برد فروخت گویا نیاز بوده ک کابینتاتونو عوض کنین پول نداشته طلای منو فروخت من ...

این خیلی خوب و محترمانه ست آفرین

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بله حلاله كه به مادرش خرجى بده ولى در رابطه با اينكه طلاى شما رو بفروشه و خرج مادرش بده چيزى نمى دونم

اينكه مادرشه ،حتى خواهر يا  عمه بى سرپرست هم نفقه شو بايد برادر يا برادرزاده ش بده 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅