2777
2789
عنوان

الان کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه چیزی بگم نخندین..

من طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا هستم.خونه دو طبقه اس و حیاط داره.الانم هیشکی خونه نیس.رفتم تو حیاط دیدم در قفله.منم کلید ندارم😅😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خونه مامانم.رو تخت ولو شدم جوجه استراحت کنه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
بچه ها یه چیزی بگم نخندین.. من طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا هستم.خونه دو طبقه اس و حیاط داره.الانم ...

یعنی موندی تو خونه؟؟؟

از بالا در بپپر برو 😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

از کار خونه نگو که دیوونم کرده

من از صب ساعت ۹ پاشدم مارو کشیدم سرویس بهداشتی شستم دوش گرفتم غذا پختم وووووو......

خوشبحالمه امروز

دیروز تا یه ساعت دیگم خواب بودم اینموقع

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟