2777
2789
عنوان

الان کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 147 پست
بچه هااا من اصلا موافق این کلمه یا اینجوری صحبت نیستم ولی خب خیلی جاها تو این سایت دیدم با هم اینجور ...

من اولین بار تو همین تاپیک دیدمشون،،،عضویتشم که واسه چندروز پیشه ندیده بودمش اصلا تا حالا 😒😒😒

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب طرز حرف زدنتون شبیه مردای کفتر باز بود دوستان فکرکردن مرد هستین دوستان یادشون رفت گاهی خانم ها ب ...

👍👍👍

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

بخدا تو تایپیک شب جمعه نگاه کنین..من واقعا بنظرم اومد پشتش یه مرده که با این حرفا داره خودشو راضی میکنه..بعد همه هم میان قشنگ در مورد کارایی که تو خونشون میکنن میگن!

خب اون الان بیشتر میخوره یه مرد پشتش باشه تا اینکه یک کلمه اینجوری بگه!

من خونمون رومبل دراز کشیدم...  

اینقدرم خستم 😥

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
طرز حرف زدنتون شبیه مردای کفتر باز بود دوستان فکرکردن مرد هستین دوستان یادشون رفت گاهی خانم ها بد ده ...

کفترباز😂😂😂😂

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.

من توخونه مونم.دوسه روزخونه بابام بودم برگشتم باخونه ای پرازگردوخاک و...مواجه شدم😡😬😬😬😠😠😠😠😑😑😑😕

ازصبح دارم تمیزمیکنم ولباس پهن میکنم وغذادرست میکنم و....😧😧😧😴😴😴😴

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.