2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید بلیطش چنده؟و اینکه میشه من دخترمو ببرم ولی خودم نرم تو‌ اب اخه قراره بیایم‌مشهدو من نمیتونم ...

اره میتونید نرید تو آب کسی کاری نداره.

ولی نباید پریود باشید.

مامان من بخاطر اگزما و مشکل حساسیت پوست نمیومد تو آب فقط منو نگاه میکرد.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

من پسرمو بردم موجهای آبی ،میخواستم بلیط بگیرم مسئولش گف ،راهش میدیم ولی بوی اونجا،برای تنفسش خوب نیس

منم برگشتم دیگ

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

اصلا مناسب ۱ونیم سال نیست. خطرناک براش. بزارش پیش کسی برو. تنها حال نمیده دسته جمعی باید بری. حداقل ۳.۴ ساعت اون تو هستی

من موجهای آبی مشهد رفتم و اپارک تهران رو. در مورد بچه اطلاعات ندارم شرایطشون چجوریه . در حالت کلی میگم جای بچه‌ها نیست

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
دختر ۱۱ ساله را میزارن تنهایی بره؟مندم در بمونم؟براس خطرناک‌نیست؟

نمیدونم احتمالا بزارن. میخوای زنگ بزن بپرس

ولی چون گروهی مزه میده اگر دوست یا دخترخاله و آشنایی هست که باهاش احساس راحتی داره اونجا غریبی نمیکنه. 

نمیدونم احتمالا بزارن. میخوای زنگ بزن بپرسولی چون گروهی مزه میده اگر دوست یا دخترخاله و آشنایی هست ک ...

مرسی عزیزم ببخشید وقتتو‌ن را گرفتم

نه هیچکسی نیست منو همسرمو بچم هستیم

مرسی عزیزم ببخشید وقتتو‌ن را گرفتمنه هیچکسی نیست منو همسرمو بچم هستیم

نه خواهش می‌کنم.

اگر قرص بخورید چند روز به تعویق بیافته میتونید برید.

اگرم نه احتمالا بتونه تنها بره فقط بهش بسپارید مراقب خودش باشه لیز نخوره اگر شنا بلد نیست سرسره های عمیق نره

نه خواهش می‌کنم.اگر قرص بخورید چند روز به تعویق بیافته میتونید برید.اگرم نه احتمالا بتونه تنها بره ف ...

چشم فداتشم

بعد از هشت سال میرم مشهد

اونبارم‌پریود بودم 

الانم باز پریود

اینم شانس من

میدونید بلیطش چنده؟و اینکه میشه من دخترمو ببرم ولی خودم نرم تو‌ اب اخه قراره بیایم‌مشهدو من نمیتونم ...

ما ک پارسال رفتیم 200 بود الان نمی‌دونم...نه نمیشه خودتم باید مایو بپوشی دوس بگیری بعد وارد شی،،،،،مبشه بپرسم چرا خودت نمیری تو اب