2777
2789
عنوان

خونه جاريم بوديم بعد سر شام........

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 159 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهموني من نبود  خونه جاري بزرگم بوديم  اونجا كلي حرف زدن  بعد اين ميخواست دعوت نكر ...

اون منظورش دقیقا همون بوده که شما متوجه شدی.یعنی شما دوتا چون کمک میکنن بهتون مهمونی می دین.شمام خوب کردی جوابشو دادی خب شمام از خودت دفاع کردی در مقابل حرف اون.

به جهان خرم از آنم که جهان خرم ازوست/عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست...
گلم اخه ایشون مخاطب نبوده.پدر شوهر به اونیکی عروس یه چیزی پرونده ،اونم از خودش دفاع کرده.دیگه چرا اد ...

اهان فکر کردم طرف صحبتش با این خانم بوده...

سوتفاهم شد 

مهربان باشیم همه رهگذریم   کتاب یارمهربان رافراموش نکنیم  مدافع حقوق محیط زیست و حیوانات باشیم  

خواهرم كار جالبي نكردي جواب دادي اينطوري فقط واسه خودت دشمن تراشيدي اصلا چه اهميتي داره كه فلاني منو شام دعوت كنه يا نكنه حالا اگه شما از معاشرت خوشتون مياد و مهموني ميدين به خودتون برميگرده ولي دليلي نداره كسي كه دعوتش كرديم حتما بايد دعوتمون كنه 

شاید  الان  خیلی از   ماها   میگیم    جواب نمیدادی     اگه ت ...

نمنم با خنده گفتم 

اصلا جدي نبودم 

من كه اصلا حرف مهموني دانو نه من زدم نه شوهرم كه شما بايد مهموني بدين 

اتفاقا اونا داشتن به ما نيگفتن كه شما بايد ماشينتون اوند مهموني بدين 

در حالي مه اخرين باري مه خونه ما بودن هفته پيش بود 

اونم سه روز 

خب اين نزديك ترين مهموني من بود 

ما اونجا حرفي نزديم كه شنا بايد بدين 

تازه من گفتم چشم تشريف بياريد 

قدمتون روي چشم 

و حتمام اين هفته دعوتشون ميكنم برا ماشين 

ولي من بي ادبي نكردم 

خدايا آن ده ,كه آن به

اینکه شما مهمونی دادن را دوست دارین و تند تند مهمونی میدین دلیل نداره که بقیه هم باید این جوری باشن شاید ان بنده خدا هم از این تند تند مهمونی امدن اذیت باشه و چون دعوت میشه مجبوره بیاد 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

خوب کاری کردی .نمیدونم چرا بقیه دفاع میکنن از اون جاری.خب نمیتونه مهمونی بده خب مهمونی هم نیاد

خب دعوتش کردن ایشونم اومده .بعیدمیدونم کسی بی دعوت جایی بره.اگه انقدر بودنش به همه زور میاره دعوتش نکنن.

خواهرم كار جالبي نكردي جواب دادي اينطوري فقط واسه خودت دشمن تراشيدي اصلا چه اهميتي داره كه فلاني منو ...

شما درست بخونيد 

من نگفتم كه اونا ما رو دعوت كنن 

پدرشوهرم يه حرفي زد و بقيه هم گفتم اره شما ها خيلي وقته دعوت نكردين 

بعد ايشون پشت بندش اون حرفا روزد كه من حواب دادم 

اونم با خنده و نه جدي 

خدايا آن ده ,كه آن به

خیلی دوس داشتم تیریپ وردارم بگم نباید جوابشو میدادی.ولی نگفتم.چون خودمم جای شما بودم همون جوابو میدادم بهش.رطب خورده کی کند منع رطب😉😊

به جهان خرم از آنم که جهان خرم ازوست/عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست...
نمنم با خنده گفتم  اصلا جدي نبودم  من كه اصلا حرف مهموني دانو نه من زدم نه شوهرم كه شما ...

موافقم که بی ادبی نکردی. ولی به نظرم اینجور جواب دادن یکمی وجهه ی آدمو خراب می کنه.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

اصلا پدر شوهرتم کارش بد بوده!!!شاید یکی نخواد مهمونی بده!!!میخواد تلافی کنه دعوتش نکنه نه که بگه مهمونی نمیدی

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!