2777
2789

تاپیک قبلم هست از دسش ناراحت بودم بعد زنگ زد بهم باهاش سرو سنگین حرف زدم بعد گفت من کار دارم بیزون بود تا خواستم بگم چیکار گوشیو روم قطع کرد بعد ی ساعت زنگ زدم جواب نداد پیام دادم هم مقصری هم گوشی قطع میکنی هم جواب نمیدی 

بعذ زنگ زد ک داشتم فلان کارو میکردم گفتم اوکی گفت بیرونی گفتم اره گفت چرا بهم نگفتی اخه همه چیو اطلاع میدیم گفتم مگ تو گفتی چیکار داری تا حرف زدم گوشی قطع کردی روم گفت اوکی تمومش کنیم خسته شدم برام ارزو خوشبختی کرد یعنی الان رابطه ۳ ساله تموم شد اینم بگم نامزد عقدیم نبود

بسلامت بره دیگه برنگرده همچین ادم سگ اخلاقی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه هم داشتی با این نامزد غیر رسمی ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بنظرم تموم کنی بهتره

اخلاق نداره

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

چقدر سست 

چقدر پوچ و بی هدف 

اگر انقدر متزلزله و براش جدی نیست بهتره کوتاه بیای شماهم 

البته باید از مشاور کمک گرفت.ما همینجوری از روی احساس حرف میزنیم

نمیدونیم عمق ماجرا جریان چطوریه