2777
2789
عنوان

خونه جاريم بوديم بعد سر شام........

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 159 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هیچ وقت جواب نمیدم . به نظرم ادم باید با عملش نشون بده چه کاره است . ولی راستش یه وقتایی واقعا حرصم در میاد ... ....

تو ماه منی , بتاب و بمون . دلم روشنه , به آیندمون
مقصر شما هستی انگار خیلی وقته منتطر بودی تا دعوت کنه 

نه عزيزم اين مهموني كه برا من نبود 

بعدم من انقدر مهموني دادم و كلا دوست دارم مهموني دادنو 

اصلام برام مهم نيست 

ايشون پزشكه ادم بي سوادي نيست 

منم تحصلات عاليه دارم 

ولي قرار نيست تنبليمونو بندازيم گردن يكي ديگه 

ايشون با اين حرفش ميخواست بگه مني هم كه دارم زود به زود مهموني ميدم كمك دارم و تمام مدت مادر شوهرم كمكه 

كه من از حرفش خوشم نيومد 

چون من به تنهايي مهموني نيدم 

حتي بچمو كه يك سالشه رو خودم ميگيرم

خدايا آن ده ,كه آن به

شاید  الان  خیلی از   ماها   میگیم    جواب نمیدادی     اگه تو  موقعیت شما بودیم     خودمون هم  کار شمارو   میکردیم.    ولی بهتره همیشه   حتی جواب  دادن    با شوخی  باشه   تا هم طرف منظورتو    بفهمه   هم  دلخوری  پیش نیاد.

به نظرمن کارخوبی کردی جوابشودادی،،اونیکه میره مهمونی بایدمهمونی دادن روهم درنظربگیره،،نمیشه که همش م ...

عزیزم مهمونی دادن زوری که نیست مهمونیم میره دعوت میشه همه که توانایشون مثل هم نیست شاید واقعا دوست نداره مهمونی بده

نه عزيزم اين مهموني كه برا من نبود  بعدم من انقدر مهموني دادم و كلا دوست دارم مهموني دادنو&nbs ...

خوب مگه مادرشوهرت خودش نمی دونه بهت کمک می کنه یا نه؟

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
عزیزم تو حقیقت و گفتی  اصلا نه حاضر جوابی کردی نه بی ادبی . اصلا کار اشتباهی نکردی.خوب کردی ک ...

گلم اخه ایشون مخاطب نبوده.پدر شوهر به اونیکی عروس یه چیزی پرونده ،اونم از خودش دفاع کرده.دیگه چرا ادم دخالت کنه؟خیلی چیزا حقیقته باید گفته بشه؟پس دل شکستن ابرو بردن اینا چی؟اگه یکی به ادم ظلم کنه ادم جواب میده.ولی ضعیف کشی دوس ندارم.اون جاری تو اقلیت بوده.بعد منم بیام یه چیزی بهش بگم طبیعیه قاطی کنه بخصوص که نمیتونه جواب پدرشوهرو بده .معلومه میاد جواب شمارو میده