2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 117 پست
بله فقط از این نظر اکثرا بهتر میشن، خود من بعد از زاییدن راحت شدم از زوری با کتک خونه مادرشوهرررفتن

چرا زوری حالا

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون انشالله دعاکنین صاحب کارم بهم نگه نیا امرورواقعا خسته بودم اینقدر بم گفتن دخترم خرابکاری کرده ...

عزیزم انشالله که مشکلتون حل میشه و صاحب کارتونم دلش نرم میشه 

چرا زوری حالا

آخه مادرش اخلاق و زبون تندی داشت، منم میگفتم کمتر بریم احتراممون سرجاش باشه، تو دوس داری برو ولی منو زوری نبر زود زود، اون میخواست در هفته چند بار بریم و نتیجش میشد توهینای مادرشوهرم و بعد می اومدیم خونه غرای من و گریه ها و عصبانیتام و دعواهامون 

آخه مادرش اخلاق و زبون تندی داشت، منم میگفتم کمتر بریم احتراممون سرجاش باشه، تو دوس داری برو ولی منو ...

الان خوبه 

خدا ادم از شر ادمهای بد در امان نگه داره

مثلا چی میشه بگین

خب ناراحت نشین ولی اینکه میترسین اخلاقاش عوض شه یه وقت یعدها خدای نکرده به مشکل خوردین با بچه جدا شدن سخته انشالله که به اونجاها نرسه ولی حق طلاقو بگیرین،

ببین اینجا خیلی بچه داری و سخت و وحشتناک توصیف میکنن، هرکس بر اساس شرایط خودش نظر میده، هرچقدر بیشتر ...

راستش من قبلا دیدم تا این حد منفی نبود بچه جاریم سه سالشه انقدر بیتربیت و بی ادبه که نگم 

چند دقیقه بیاد اینجا کل خونه رو بهم میریزه هرچی دم دستش بیاد پرت میکنه خراب میکنه تف میکنه جیغ میزنه چند دقیقا میان اینجا مامانش همش دنبالش میدوئه خواب و خوراک ندارن از دستش

یه پسر داییم دارم اونم چهار سالشه دقیقا اینجوریه این مدت هر بچه ای دیدم اینجوری بوده

خیلی ترسیدم از بچه داری واقعا 

فوت کرد، پس فردا چهلمشه ولی سالها همه رو عذاب داد با رفتاراش خواهرشوهرم بیچاره از همه حلالیت میگرفت ...

چی بگم والا حال کردنش سخته من از دلم پاک نمیشه کسی بهم زخم زبون بزنه