2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 117 پست
ولی شوهر من بعد بچه دار شدن خیلی بهتر شد مردتر شد ارتباط زناشوییمون هم خیییلی بهتر شد

خدارو شکر عزیزم 

راستش منم تا حدی از این بابت مطمئنم ولی بیشتر از مسئولیتاش میترسم که همه ش رو دوش مادره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینجا خیلی بچه داری و سخت و وحشتناک توصیف میکنن، هرکس بر اساس شرایط خودش نظر میده، هرچقدر بیشتر از بقیه پرس و حو کنی همه چی برات سخت تر میشه، به هر حال همه مون بچه دورو اطرافمون دیدیم اینطوریام نیست ،  واقعا اینجور که اینجا توصیف میکنن آدم وحشت میکنه

میگن خواب و خوراک و سفر و گردش و... اینا تعطیل، پس این همه آدم که با وجود بچه کار میکنن کلاس میرن سفر میرن آدم فضایی ان؟

شما ببین اگه آمادگی روحی روانی، شرایط مالی مناسب و روابط خوب با همسرت داری اقدام کن، اگه نه دست نگه دار

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

چون کلی زمان میبره بخوام آماده بشم کلی وسایل باید بردارم بعدم پسرم زیاد آروم نیس از پس کنترلش برنمیا ...

من بچم ۱۱ ماهشه خودم میبرمش گاهی بیرون چیزمیز میخریم برمیگردیم اتفاقا بچه منم اصلا اروم نیست 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خدا حفظش کنه عزیزم وضعیت زندگی بعد بچه چطوریه؟حس میکنم همه چی بهم میریزه دیگه اصلا اون زندگی سابق نم ...

قربونت نه واسه من خیلی شیرینه درسته خیلی هم چالش و سختی داره 

من زندگیم بعد بچه اول و مخصوووووصااااااا دوم خیلیییی بهتر شد 

خودت باید نظم بذی و زبر و زرنگ بشی با بچه ، همه چی ب خود آدم برمیگرده من با بچه ۳ ماهه مهمونی هم میدادم ۳۰ نفره یا بیزون و مهمونی و همه کار میکردم فقط باید تند و سریع باشی با بچه کوچیک وقتی خوابه کاراتو کنی نزاری کار زیاد جمع شه 

مونده به خودتون مثلا من ۳ ماه مونده بود دخترم ۴ سالش بشه پسرم دنیا امد همه کارهام از روز ۱۶ به بعد ت ...

من هیچ تجربه ای ندارم 

حتما شما با برنامه پیش میرین که به همه کاراتون میرسین 

من میترسم از همه چیز بچه داری 

و حرصم میگیره از اینکه تو زندگی مردا هیچ تغیری ایجاد نمیکنه مثل قبل خونه تمیزه غذاشون حاضره روتین زندگیشون مثل قبله هرجا بخوان میتونن راحت برن و خیالشونم راحته ولی مادر بخواد جایی بره هزارتا مکافات داره

من هیچ تجربه ای ندارم حتما شما با برنامه پیش میرین که به همه کاراتون میرسین من میترسم از همه چیز بچه ...

دیگه اونم باید با همسرتون صحبت کنین کمکتون کنه که شما هم برین بیرون البته گفتم کم کم به شرایط عادت میکنین خوب همسر من تنهایی هیچ جا نمیره فقط سر کار

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

والا من با همه چیش کنار میام (چای و غذام همیشه سرد و از دهن افتاده، بیرون نمی تونم برم، از بس ماه های اول نتونستم مسواک بزنم دندونام خراب شده، به خودم نمی تونم برسم، دسشویی نمی تونم با خیال راحت برم و... ) اماا این شب بیداریا رو نتونستم بعد گذشت تقریبا یک سال کنار بیام در کل بگم داغون شدم موهام سفید شده عصبی شدم روانم بهم ریخته 🤦🤦🤦🤦

وای چه شرایط سختی شوهرتون کمک نمیکنه؟

تو بچه داری ک ن والا خودم تنهام تو شهرغریب کسی‌ک ندارم دوساعت بگیرش بخوام برم مغازه هم شوهرم میگ بااااید ببریش حتمااااا مجبورم ببرمش باخودم  

باریکلاااااااا دقییییقااااا آدم زرنگ همیشه زرنگه حالا شما روز ۱۶ ب بعد کاراتو کردی من از وقت حاملگی ...

من کل بارداری دوم سر پا بود جز اون ۱۶ روز که خواهرا امدن رسیدگی کردن بهم شب زایمان تخت با کمک همسرم انتقال دادم پذیرایی و همه خونه رو جارو کشیدم که تمیز باشه چون دخترمم تازه یاد میدادم تنهایی بره سرویس انقدر سختی کشیدم نگم اما خب خدا رو شکر گذشت

الان دخترم ۹ سالش داره تموم میکنه و پسرم ۵ سال 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲