2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 117 پست
اونا تربیتشون بد بود، واسه بچه وقت نذاری همین میشه

هردوشون تقریبا با خانواده زندگی میکنن جاریم با خانواده خودش زن داییم با خانواده شوهر 

و بنظرم این خیلی تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوشون تقریبا با خانواده زندگی میکنن جاریم با خانواده خودش زن داییم با خانواده شوهر و بنظرم این خیل ...

دقیقا، دوست منم با خانواده مادرشوهرش زندگی میکنه، بچه اش فوق العاده بد تربیت شده..لوس لجباز و حسود 

بچه رو فقط باید مادر تربیت کنه، بچه ای که دست مادربزرگ و عمه و خاله بیفته همین میشه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

من یکی دوتا مشکل داشتم با طب اسلامی برطرف شد حالا خودم تازه یکی از دوره هاشو ثبت نام کردم که برا خود ...

منم مشکل هورمونی دارم دنبال یه دکتر طب سنتی خوب میگردم 

تو شهر ما که نیست بنظرتون جواب میده؟

منم مشکل هورمونی دارم دنبال یه دکتر طب سنتی خوب میگردم تو شهر ما که نیست بنظرتون جواب میده؟

من مشکل گوارشی بدجور داشتم یه مشاوره تلفنی گرفتم نصفه نیمه هم انجام دادم ولی تاثیر داشت