2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 117 پست
چی بگم والا حال کردنش سخته من از دلم پاک نمیشه کسی بهم زخم زبون بزنه

آره منم دلم پاک نمیشد تا گوشی شوهرمو چک کردم دیدم شوهر خیانتکارم که با پرستار مادرشوهرشمم دوست شده بوده، روزای آخر شوهرم واسه زنه نوشته بود مادرم شک کرده به ارتباطنون و چپ چپ نگامون میکنه، زنه نوشته نه چیزی به من نگفته، شوهرمم نوشته مادرمه میشناسمش و از این به بعد بیرون قرار بزاریم، 😐. جالب اینه که زنه چادری وطلبه حوزه هم هست😐... وقتی خواهرشوهرم خودشو انداخت تو بغلم وگریه کرد و گفت مادرمو حلال کن گریم گرفت و گفتم مادرتو اونجا حلال کردم که دیدم با اون مریضی و پیریش انقد وجدان داشت که کارای شوهرم بهش برخورده بود و براش تعریف کردم خیانتای شوهرمو کلی ناراحت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی سخته...مخصوصا اگه بچه ی سختی داشته باشی ...مثلا آلرژی و رفلاکس شدید مثل دختره من که دقیق ۲ ساله دو شبم در هفته نمی تونم خوب بخوابم چون بچه هایی اینجوری کلا بد خوابن  و بخاطر خارش و آلرژی خواب درستی ندارن .. بیرون رفتن و مسافرت تعطیل ...البته خیلی ها هم‌میرن ولی خب من نمی فهمم اینکه تمام طول سفر درگیر بچه باشی و شبم بی خواب باشی و بچه بخوابانید و صبحم بخای بری بگردی با بچه ای که همه اش غر میزنه چه لذتی داره  ...منکه دو ساله پام و از تهران بیرون نزاشتم چون می دونم دخترم واقعا اذیتم می کنه ... منتظرم یکم بزرگتر بشه ...رابطه  با همسر هم خیلی تحت تاثیر قرار می گیره ...بیین‌ اگه الان رابطمون عالیه و بدون اختلافه احتمالا بعدش هم همینه ..ولی  اگه نه الانم مشکل دارید بعد با بچه هزااار برابر بدتر میشه اختلاف زن و شوهری ...چون یه موجود زنده میاد که هر دو سرش ادعا داریو و هر دو طرف هم  معتقدید که فکره خودتون درسته و اختلاف های وحشتناک ...خانواده و اطرافیان بماند ...اما خب خیلی شیرینی های قشنگی هم داره ... اما من  هر کی ازم بپرسه میگم سخت  تر از اونچه فکرش رو بکنی ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

آره منم دلم پاک نمیشد تا گوشی شوهرمو چک کردم دیدم شوهر خیانتکارم که با پرستار مادرشوهرشمم دوست شده ب ...

عزیزم چه بد خیانتش به روش آوردی

چرا اینکار باید بکنن زنها بخدا خیلی ناراحت شدم برات

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
امتیاز مالی، طلای سنگین، ملک، ماشین، یه چیزی به عنوان پشتوانه مالی

منم ۱۰۰ گرم طلا خواستم البته قبلا فروخته بود طلای مهریه م بود ۲۰۰ گرم بود ۱۰۰ رو گرفته ۱۰۰ مونده جدا از اون طلای دیگه هم ازش خواستم 

یه زمین هم داره گفت اونم میزنم به نامت 

و حقوق ماهیانه ۵ تا ۷ میلیون جدا از خرج بچه و کلی شرایط دیگه که بچه رو نگه داره من بتونم باشگاه برم بیرون برم ارایشگاه و اینا حتی تو کارای خونه و قبول کردن دیگه نمیدونم بعد بچه چی میشه

من بچم ۱۱ ماهشه خودم میبرمش گاهی بیرون چیزمیز میخریم برمیگردیم اتفاقا بچه منم اصلا اروم نیست

در حد نیم ساعت آره ما هم میریم دور میزنیم تو کوچه ولی بیشتر ن 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
خیییلی سخته...مخصوصا اگه بچه ی سختی داشته باشی ...مثلا آلرژی و رفلاکس شدید مثل دختره من که دقیق ۲ سا ...

منم باشما هم نظرم هرکیو دیدم با بچه رفته سفر و بیرون زهرش شده حتی یه خرید ساده 

من فکر اینکه شبا بیخوابی بکشم و شوهرم بگیره بخوابه دیونم میکنه با اینکه اون بچه میخواد یا گریه و کثیف کاری و ...با من باشه یا حتی یه بارم بخاطر بچه با من بحث و دعوا کنه 

واقعا نابود میشم 

عزیزم چه بد خیانتش به روش آوردیچرا اینکار باید بکنن زنها بخدا خیلی ناراحت شدم برات

بله خب مگه میشه نگفته باشم، خیلی داستانا داشتیم، ابن جدیدیا رو لوندادم چون بفهمه میدونم منو میزنه وگوشیمو میگیره و محدودم میکنه، هدفم جداییه، بعد سالها با بخشیدن مهریه تونستم ازش حق طلاق بگیرم، همین تابستون جدا میشم انشالله 

خدارو شکر عزیزم راستش منم تا حدی از این بابت مطمئنم ولی بیشتر از مسئولیتاش میترسم که همه ش رو دوش ما ...

وقتی باردار میشی و بعد بچه دار شدن کلا روحیات و شخصیتت متفاوت میشه چون هورمون هایی که توی بدن ترشح میشه آدم رو برای این شرایط آماده میکنه 

اگه توی بارداری آرامش داشته باشی که معمولا بچه آرومی داری یا خیلی اذیت نمی کنه یه سری نکات رو خودت باید رعایت کنی از نظر تغذیه و آرامش 

یا بعد که راه میفته شرایط خونه رو فراهم کنی که بچه خودش بره بچرخه مواظبت نخواد مثلا من بعد بچه ها وسایل شکستنی رو جمع کردم و کل خونه رو موکت کردم دیگه راحت بودم تا از آب و گل درومدن 

بدخلقی و بی حوصلگی های مادر معمولا بخاطر کمبودهای بدنش یا غلبه مزاجی هست که باید اصلاح بشه

راستش من قبلا دیدم تا این حد منفی نبود بچه جاریم سه سالشه انقدر بیتربیت و بی ادبه که نگم چند دقیقه ب ...

اونا تربیتشون بد بود، واسه بچه وقت نذاری همین میشه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸