یه مریض بد حال و مسن داشتم96 ساله، خیلی بد حال بود، سطح هوشیازی نزدیک 10 ولی خب نفساش خیلی بد بود و تا هنکلرم وسایل اماده کرد ک لوله بفرستیم داخل ریهاش، دخارش و نوهاش پرسیدن اقا وضعیتش چطوره، گفتم نفساش خ بده و ممکنه چند دقع دیگه بیشتر زنده نمونه، خلاصه کارشو ک کردیم دیذم یه قطره اشک از چشاش اویزون شده،دلم ریخت ک نکنه با حرف من بدتر شده، دلم ریخت ک چقد سخته دل کنذن از دنیا و خانوادت، واینکه وقتی یه حرف ب کسی ک درحال مرگه اینجوری منقلبش میکته وای ب حال زخم زبونایی ک هر روز بهم میزنیم.. خدایا ببخش گ دیر فهمیدم.
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
نه این حرفو نزن تو خوب کاری کردی گفتی بچه هاش حقشون بود بدونن اصلا این فکرارو نکن اگر خیلی ناراحتی یه صدقه کوچیک براش بده مادر من وقتی مرد پرسنل اورژانس احمق یک ساعت دیر رسیدن تو شهری که سرو تهش ده دقیقه بیشتر نیست و وقتی اومدن اطرافیان بهم گفتن غش کرده خوب میشه ولی مرد خیلی بد بود من دوست داشتم باهاش تابیمارستان برم
اره گاهی جای زخم خیلی از کنایه ها و کارها خوب نمی شن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!