اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
دلیلت رو برای هر کدوم میگیمخصوصا فرانسه فرانسوی واقعا نیازه تو ایران؟
عربي چون تقریبا تمام همسایه های ایران و دنیای اسلام رو شامل میشه ،کلا زبان مهمیه
فرانسه زبان پر جمعیت و مهم ،و خب خیلی از زبان آموزان و کلا ایرانیا فرانسه دوس دارن ،
آلمانی هم مثل فرانسه ،ولی باز فرانسه درخواستش بیشتره ،تقاضا زیاد دارن
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
عربي چون تقریبا تمام همسایه های ایران و دنیای اسلام رو شامل میشه ،کلا زبان مهمیهفرانسه زبان پر جمعیت ...
من خودم خیلی دوس دارم عربی رو شروع کنم 🫠🥲تنبلی میکنم
انگلیسی بلدم ولی دوس دارم عربی یا ترکی شروع کنم🥲🥲🥲🥲🥲