2777
2789

به جز انگلیسی یه چیز دیگه میخوام شروع کنم یاد بگیرم 

که بعدش تدریس کنم یا ترجمه و...بتونم یه درآمدی داشته باشم و تو کشور ما نیاز باشه 

چه زبانی خوبه؟

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

عربی،فرانسه،آلمانی 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلت رو برای هر کدوم میگیمخصوصا فرانسه فرانسوی واقعا نیازه تو ایران؟

عربي چون تقریبا تمام همسایه های ایران و دنیای اسلام رو شامل میشه ،کلا زبان مهمیه

فرانسه زبان پر جمعیت و مهم ،و خب خیلی از زبان آموزان و کلا ایرانیا فرانسه دوس دارن ،

آلمانی هم مثل فرانسه ،ولی باز فرانسه درخواستش بیشتره ،تقاضا زیاد دارن 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

عربي چون تقریبا تمام همسایه های ایران و دنیای اسلام رو شامل میشه ،کلا زبان مهمیهفرانسه زبان پر جمعیت ...

من خودم خیلی دوس دارم عربی رو شروع کنم 🫠🥲تنبلی میکنم 

انگلیسی بلدم ولی دوس دارم عربی یا ترکی شروع کنم🥲🥲🥲🥲🥲