2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم اقاهستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 32 پست
ای وای...چقدر دلم گرف

ممن خودمم

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح هوشیاریش پایین بوده فک نکنم متوجه شده باشه حرف شمارو ،شاید قطره اشک صرفا از وضعیتش بوده 

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

اره امید مهمه هم برا اون مریض هم اطرافیان

از این ب بعد زبانتون هم درمانگر باشه 🙏🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سطح هوشیاریش پایین بوده فک نکنم متوجه شده باشه حرف شمارو ،شاید قطره اشک صرفا از وضعیتش بوده

نه من  دیدم و حسکردم 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
دایی من ۵۰ سالش بود تازه چهلمش بود.. افشای آخرش خس خس میکرد.. ولی نهایتا تا ۲ ساعت زنده موند.. کاش ل ...

رراهی نبود مجبوربودیم

آره میفهمن ،تو برنامه زندگی پس از زندگی اکثرا میگفتن کنار بیمار حرف منفی نزنین و ما همه چیزو درک کردم و شنیدیم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خداروشکر داشت گریم میگرفت همون اول میگفتین

اها ببخش، حالا این بنده خدا دیز یازود میمیره ولی واسه خودم درس شد ک ادم بهتری بشم

رراهی نبود مجبوربودیم

آقا احسان شما که خودتون از کادر درمان هستین بگین اینجور بیماران که حال عمومیشون وخیم هست و سطح هوشیاری پایین درد رو حس میکنن.. خیلی جیگرم برای فریادهای داییم کبابه.. دکتر که جواب کرد آوردیم خونه دیگه از غذا افتاده بود نباید بهش،سرم میزدیم ریه هاش اب آورد و دیگه نفس براش طاقت فرسا شد.. به نظرتون درد رو حس میکنن یا تو عالم دیگه ای هستن؟

چقدر خوب که وجدان دارید و به این چیزا توجه میکنید

ممنونم 

آقا احسان شما که خودتون از کادر درمان هستین بگین اینجور بیماران که حال عمومیشون وخیم هست و سطح هوشیا ...

علمی باشه بیماری ک کاهس سطح  هوشیار و غیر پاسخگو هست حس نمیکنه ولی معنویشو نمیدونم