یه مریض بد حال و مسن داشتم96 ساله، خیلی بد حال بود، سطح هوشیازی نزدیک 10 ولی خب نفساش خیلی بد بود و تا هنکلرم وسایل اماده کرد ک لوله بفرستیم داخل ریهاش، دخارش و نوهاش پرسیدن اقا وضعیتش چطوره، گفتم نفساش خ بده و ممکنه چند دقع دیگه بیشتر زنده نمونه، خلاصه کارشو ک کردیم دیذم یه قطره اشک از چشاش اویزون شده،دلم ریخت ک نکنه با حرف من بدتر شده، دلم ریخت ک چقد سخته دل کنذن از دنیا و خانوادت، واینکه وقتی یه حرف ب کسی ک درحال مرگه اینجوری منقلبش میکته وای ب حال زخم زبونایی ک هر روز بهم میزنیم.. خدایا ببخش گ دیر فهمیدم.
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
نه این حرفو نزن تو خوب کاری کردی گفتی بچه هاش حقشون بود بدونن اصلا این فکرارو نکن اگر خیلی ناراحتی ی ...
قضلوت نکن، نمبگم همه همکارام خوبن ولی من تو سه شهر مختلف و نزدیک ب200 تا همشیفتی داشتم، ب جرئت میگم بالای95 درصد انسان های خوبی بودن، میبینی یه وقت امبولانس خرابه، تو مسیر خراب میشد، مریض دیگه داست وـ..
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!