2777
2789
عنوان

ماجراهای من و خانواده شوهر

2466 بازدید | 77 پست

سلام به دوستای گلم.بیست و یک ساله ازدواج کردم.فرازو نشیب خیلی خیلی زیادی داشتم و شاید هم سن مادرای خیلی از شماها باشم.خواستم چندتا نصیحت تجربه شده رو درباره قوم شوهر در اختیارتون بذارم.چون دیدم درصد زیادی از تاپیک هامربوط به دلخوریای خانما از خانواده شوهره اعم از ماور شوهر و خواهر شوهر و جاری و....

دلم میسوزه لحظات محدود عمر به اعصاب خوردی بگذره.

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه از هیچ کس هیچ کس مخصوصا خاندان شوهر هیچ توقعی نداشته باشیم.وقتی بین ما و بقیه فرق میذارن،اگ دیگه توقعی نداشته باشیم اذیت نمیشیم.چون هر گز نمیتونیم اون ها رو عوض کنیم پس دیدگاه خودمون باید عوض شه.

وقتی توقعی نداشته باشیم دیگه از هیچ تبعیضی دلخور نمیشیم.تبعیض همیشه هست و اگه آگاهانه ست پس قطعاهدفشون آزار ماست،اگ دلخور بشیم اونا رو ب هدفشون رسوندیم.اگ نا آگاهانه ست با دلخوری ما چیزی عوض نمیشه.ته تهش باید گفتگو کرد.

البته من تو مورد گفتگو باهاشون موفق نبودم پس بی خیال شدم.و راحتم

اول اینکه از هیچ کس هیچ کس مخصوصا خاندان شوهر هیچ توقعی نداشته باشیم.وقتی بین ما و بقیه فرق میذارن،ا ...

نکته کنکوری بود صبر کن یادداشت کنیم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بعد اینکه مهم ترین ادم های زندگی ما چهار نفر هستن.همسر،پدر،مادر،فرزند.همین.

حتا برادر و خواهر هم تو این مجموعه نیستن.

نه اینکه برامون مهم نباشن،منظورم اینه که بابت مشکلاتی ک احتمالا باهاشون داریم نباید ذهنمون رو درگیر کنیم

توقع شروع همه بحث هاست ... چرا مامانت اینو نگرفت اونو گرفت چرا پدرت اینو داد اونو نداد ...چرا اینو گرفتی ب من اهمیت ندادی و .... 

ازهمون اول فقط در حد توانایی شوهرمون ازش انتظار داشته باشیم

اگر خانوادش گفتن عروسی و فلان باما یعنی باید خودتونو برای چیزی برخلاف توقعاتتون اماده کنید چون اونا هم ممکنه نظری متفاوت باشما و باتوجه ب شرایط داشته باشن.

نکته بعدی اینکه تلاش برای راضی نگه داشتن همه همیشه به نا امیدی و دلخوری منجر میشه.سبک زندگی ما تا قبل ازدواج شخصیت مارو تشکیل داده همسرمون هم همینطور.نهایت تلاشمون باید رسیدن ب نقطه تعادل بین زن و شوهر باشه.دنبال راضی کردن بقیه نباشیم.وقتی سبک خودمونو ب کار میبریم (البته تا جایی ک وارد حریم کسی نشیم.بعبارت دیگه حقی از کسی ب عهده مون نباشه)خودمون ارامش داریم،هرکسی نمیپسنده مشکل خودشه.نه مشکل من.

همه ما اهل دلسوزی و کمک هستیم.اما تو همین روند اگ بخواهیم ب رضایت طرف مقابل فک کنیم اصلا از اون انرژی ک گذاشتیم نتیجه خوبی نمیگیریم

مشکل اصلی توقع داشتن اونهاست وگرنه ماها خیلی وقته قطع امید کردیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بعد اینکه مهم ترین ادم های زندگی ما چهار نفر هستن.همسر،پدر،مادر،فرزند.همین. حتا برادر و خواهر هم تو ...

البته چون شما 40 سال ههستید مسلما سالیان زیادی با خواهر برادراتون زندگی نکردید وو وابستگی زیادی نسبت به ما ندارید.

الان مثلا خود من 30 سال با خواهرم زندگی کردم او از پدر مادر و همسر هم به من نزدیکتر.

ادای 14000 صلوات به نیت کلیک کنید: سلامتی و پیروزی مدافعان حرم +آزاد سازی کامل کشورهای مظلوم