2777
2789
عنوان

از دختر بدم میاد

431 بازدید | 20 پست

سلام من مادرم کلا با جنسیتم مشکل داره با دختر مخالفه 

چند وقت بخاطر یسری مسائل خونه نبودم الان چند روزه خونمونم از صبح همه پسرا فامیل میزنه تو سرم 

لطفا بدون* توهین* بگید من چیکار کنم؟

لایک نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من اعصابم بهم ریخته سر این مسئله زندگی زهرمارم شده

منم هرروز ذهنم درگیره ولی کاری از دستم برنمیاد گاهی وقتا گریه میکنم با اینکه متاهلم ولی چیکار میشه کرد تو دلشون رو که نمیتونم تغییر بدیم 

مادر من از ته دل داداشمو بیشتر از من دوست داره آیا من میتونم کاری انجام بدم؟

@خربوریدان ممنون میشم کمک بدید

سلام ایشون از جنسیت خودش اذیت شده

و با به دنیا اومدن شما حس اینکه یکی دیگه باید این مسیر سخت رو بره و درکنارش ایشون هم پسر نیاورده براش سخت هست

کاری نمیتونی کنی جز اینکه مدارا کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مدارا کردن داره من له میکنه ممنونم از نظرتون

میفهمم

ولی دست تنها نمیتونی ماحصل سالها تفکر اشتباه رو عوض کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سکوت کردم که این شده هرچند حرفم کاری نمیکنه

چی بگم امکان جدا زندگی کردن نداری؟ به هر حال دوری و دوستی  بهتره تا خودش نخواد نمیتونی طرز فکر و اون چیزی که باهاش بزرگ شده رو عوض کنی 

در حال صلح با درون💛