2777
2789
عنوان

امروز هدف اولمو تیک زدم😍💪

184 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

امروز بسی خوشحالم 😁

هنوز یکماه نشده هدف اولمو تیک زدم و به وزن ۵۸ رسیدم🤩 پیش به سوی ۵۶🏃‍♀️

من کالری شماری میکنم و حذف هله هوله و شیرینیجات و پیاده روی خیلی برام موثر بود،میخوام این هفته به خودم جایزه بدم و هر از گاهی در حد یه بیسکوییت یا یکم کیک بخورم که بدنم عادت نکنه و پیاده رو هم از ۳۰ دقیقه برسونم به روزی ۴۰ دقیقه.

ممنون میشم اگه تجربه ای از کاهش وزن دارید بهم بگید،چه چیزایی براتون موثر بوده و کاهش وزنتونو سریع تر کرده؟

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افریننننن

آفرین به شما و اراده خوبت😍امضاتو خوندم خیلی عالی کم کردی شما،تجربیاتتو در اختیارمون بزار زیبا🤩

کاش افزایش وزنم به این راحتی بود...پدرم درمیاد هرچی میخورم دریغ از یک کیلو افزایش!

شما بنده برگزیده خدایی بانو😅

چندی مگه؟ دوست داری چند باشی؟

آفرین به شما و اراده خوبت😍امضاتو خوندم خیلی عالی کم کردی شما،تجربیاتتو در اختیارمون بزار زیبا🤩

فداتشم😁 بخوام کلی بگم سمت رژیم هایی که زود وزن کم میکنید نرید چون صدرصد ۲برابر برمیگرده رژیم شما بنظرم خوبه

از سبزیجات کم کالری ولی پرحجم استفاده کنید بین غذا خوردن اب بخورید از زینک استفاده کنید بشقابتون و کوچیک کنید یک هفته ده روز یک بار وعده چیت بزارید تا خسته نشید

موفق باشی قشنگممم

💕

[QUOTE=346179072]وزن الانت عالیه که  اتفاقا همه بهم میگن الان اندامت خیلی خوبه ولی خب همیشه دوست داشتم باربی طور باشم😅

قدم ۱۶۱