2777
2789
عنوان

امروز هدف اولمو تیک زدم😍💪

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
شما بنده برگزیده خدایی بانو😅چندی مگه؟ دوست داری چند باشی؟

نه بخدا اینم خوب نیست کافیه یک وعده غذا نخورم یا دوروز مریض بشم درجا یک کیلو کم میکنم هیکلم بهم میریزه..الان 50 هستم قدم 158، دوست دارم بشم 55..الانم لاغر نیستم ولی کلا هیکل توپر دوست دارم

چرااااا

من پارسال این رژیم و گرفتم میتونم بگم بدترین رژیم عمرم بود بی حال بودم مدام سرگیجه داشتم یبار غش کردم🤦🏼‍♀️غذای بد بویی که باید بدون نون خورده بشن ریزش مو مشکلات معده گودی زیر چشم بیحالی وقتیم رژیم و ول کردم از وزن ۷۰ رسیدم به ۷۵ دوبرابر حتی بیشتر از چیزی کم میکنی بهت برمیگرده همیشگی نیست و خیلی خیلییی ضعیفت میکنه

بازم حث انتخاب با شماست..

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن الانت عالیه که قدت چنده

اتفاقا همه بهم میگن الان اندامت خیلی خوبه ولی خب همیشه دوست داشتم باربی طور باشم😅

قدم ۱۶۱

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️
فداتشم😁 بخوام کلی بگم سمت رژیم هایی که زود وزن کم میکنید نرید چون صدرصد ۲برابر برمیگرده رژیم شما بن ...

تقریبا همینجور که شما میگید پیش میرم ،ولی وعده چیت ندارم ،عذاب وجدان میگیرم حس میکنم هر چی کم کردم یه جا برمیگرده😅

نه بخدا اینم خوب نیست کافیه یک وعده غذا نخورم یا دوروز مریض بشم درجا یک کیلو کم میکنم هیکلم بهم میری ...

به نظر منکه الان عالی هستی، ولی خب هر کسی یه سلیقه ای داره ،ایشالله همونی میشی که خودت دوست داری😁🧡

تقریبا همینجور که شما میگید پیش میرم ،ولی وعده چیت ندارم ،عذاب وجدان میگیرم حس میکنم هر چی کم کردم ی ...

نه عزیزم عذاب وجدان نداشته باش باعث میشه بیشتر انگیزه بگیری و خسته نشی میتونی وعده ی ناهار اون غذایب که هوس کردی و بخوری یا شام مهم نیست

💕